Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Övriga
SKU   4006885690509

Wolfcraft Arbetsbock Max 100kg 735mm

Wolfcraft Arbetsbock är en lätt och kompakt arbetsbock, idealisk för olika arbetsuppgifter. Med en arbetshöjd på 735 mm och en upplagsbredd på 620 mm, erbjuder den en stabil och säker arbetsyta för en mängd olika projekt.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Fyndhörnan

Fyndhörnan är en unik destination för alla som söker högkvalitativa verktyg, maskiner och tillbehör till oslagbara priser. Här hittar du allt från handverktyg till avancerade maskiner till kraftigt reducerade priser. Varje produkt i Fyndhörnan är noga utvald för att säkerställa både kvalitet och funktionalitet. Det är platsen för smarta köpare som vill göra riktiga fynd. Men kom ihåg, alla erbjudanden gäller endast så länge lagret räcker, så det gäller att vara snabb!

540,00 kr

product.fulldescription

Wolfcraft Arbetsbock är en oumbärlig del av din verktygsutrustning, perfekt för både professionella och DIY-entusiaster. Denna lättviktiga och kompakta arbetsbock är enkel att transportera och förvara, vilket gör den idealisk för användning både i verkstaden och på arbetsplatsen.

Med en arbetshöjd på 735 mm ger den en bekväm arbetsyta för en rad olika uppgifter, från målning och tapetsering till snickeri och montering. Upplagsbredden på 620 mm ger gott om utrymme för att placera verktyg och material, vilket ökar effektiviteten och bekvämligheten under arbete.

Wolfcraft Arbetsbock är konstruerad med tanke på hållbarhet och säkerhet. Dess robusta design säkerställer stabilitet och pålitlighet under användning, vilket är avgörande för att säkerställa säkerheten på arbetsplatsen.

Denna arbetsbock är inte bara funktionell utan också användarvänlig. Den är enkel att sätta upp och fälla ihop, vilket sparar tid och ansträngning. Dess lätta design gör den enkel att flytta runt, vilket är särskilt användbart på arbetsplatser där flexibilitet och rörlighet är viktiga.

- Lätt och kompakt: Enkel att transportera och förvara.
- Bekväm arbetshöjd: 735 mm för en mängd olika uppgifter.
- Stabil och säker: Robust konstruktion för pålitlig användning.
- Användarvänlig: Enkel att sätta upp och fälla ihop.
- Rymlig upplagsbredd: 620 mm för verktyg och material.

Wolfcraft Arbetsbock är en mångsidig och användarvänlig arbetsbock som erbjuder stabilitet och bekvämlighet för en mängd olika arbetsuppgifter.

Användningsområden
Hemrenovering och DIY-projekt.
Professionella bygg- och snickeriarbeten.
Målning, tapetsering och dekorativa arbeten.

Arbetshöjd 735 mm, upplagsbredd 620 mm.

product.downloads