Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Wera
SKU   4013288225054

Wera Julkalender Tool-Rebel 2023

Wera Tool-Rebel Julkalender 2023 erbjuder en spännande upplevelse för verktygsentusiaster. Varje dörr avslöjar en oväntad överraskning, från förkromade vinkelskruvmejslar med Hex-Plus-spetsar till dubbla spetsar och Micro-bits. Lägg till en skruvhållare och en flasköppnare, och du har en festlig månad full av användbara verktyg.

product.temporarilyunavailable

Sorry - this product is no longer available

688,00 kr

product.fulldescription

Fira adventstiden med stil med Wera Tool-Rebel Julkalender 2023. Varje dag avslöjar en ny överraskning, speciellt utvald för verktygsentusiaster.

Setet innehåller 9 förkromade vinkelskruvmejslar med Hex-Plus-spetsar, vilket biter effektivt på rundslitna skruvar. Dessa mejslar är ett oumbärligt tillskott för dem som ofta arbetar med insexskruvar.

Förutom detta kommer du att upptäcka 5 växelklingor med dubbla spetsar, komplett med matchande handtag. Dessa klingor är särskilt användbara då de kan hantera 10 olika skruvprofiler, vilket gör dem till mångsidiga verktyg för alla dina behov.

För de fina detaljerna finns det en Micro-bitshållare med 6 Micro-bits, vilket gör det enkelt att arbeta med mycket små skruvar. Detta är särskilt användbart för elektriker, finmekaniker och modellbyggare.

Ett av de mest innovativa tilläggen är den praktiska skruvhållaren. Den kan enkelt placeras på skruvmejselklingan och håller skruvarna på plats, vilket gör att du kan arbeta med en fri hand.

Och, som pricken över i:et, en snygg flasköppnare som garanterat kommer att göra firandet ännu roligare.

- En unik blandning av verktyg bakom varje dörr.
- 9 förkromade vinkelskruvmejslar för insexskruvar.
- 5 växelklingor som hanterar 10 olika skruvprofiler.
- Micro-bits för detaljarbeten.
- Flasköppnare för festliga stunder.

Wera Tool-Rebel Julkalender 2023 är en festlig överraskning för verktygsälskare. Med allt från förkromade vinkelskruvmejslar till Micro-bits och en festlig flasköppnare, detta är den perfekta gåvan för dem som älskar att fylla på sitt verktygslager.

Användningsområden
Allmänna reparationer.
Elektriska arbeten.
Finkänsliga projekt och modellbyggande.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

532,00 kr
869,00 kr
340,00 kr
57,00 kr
138,00 kr
81,00 kr
325,00 kr
246,00 kr