Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   6526

Weber Vagn Q2000-serien

Leta rätt på den perfekta platsen i trädgården – med sol, skugga eller lä för vinden. Ställ din Q 2000-grill på Q-vagnen så kan du enkelt rulla grillen till den plats du föredrar. Vagnen är utformad för att ge dig valmöjlighet, en stabil arbetsyta och en optimal grillhöjd.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 7-10 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
2 279,00 kr

product.fulldescription

Praktisk, stationär vagn till Weber Q®2000-serien som ger perfekt arbetshöjd.

  • Uppgraderar kundens grill från en bärbar grill till en läcker vardagsgrill
  • Vagnens höjd ger optimala arbetsförhållanden
  • På vagnens botten finns plats för en LP-gasolflaska på 5 kg
  • Hållaren i botten gör att du kan ställa ifrån dig den ena halvan av grilllgallret eller stekplattan när du inte använder dem
  • Redskapshållaren sitter på framsidan så att du alltid har redskapen lättillgängliga, och behöver inte tas av när överdraget träs över grillen
  • Tål att stå ute året runt
  • Hjulen gör det enkelt att flytta runt grillen på uteplatsen

Med den läckra, stationära vagnen till din grill i Weber Q®2000-serien får du hela paketet – ett oumbärligt tillbehör som förvandlar din bärbara grill till en vardagsgrill i nivå med de större gasolgrillarna. Vagnens höjd gör det extra behagligt att arbeta vid grillen, och både redskapshållaren på framsidan och den inbyggda hållaren till grillgallret eller exempelvis stekplattan längs ned gör att du enkelt kan hålla reda på dina prylar. Grillen står stabilt på vagnen, och de två hjulen gör det enkelt att flytta runt grillen på uteplatsen. Alla detaljerna bidrar till att göra grillupplevelsen ännu större.

Tips & tricks
Håll din Weber Q® och vagnen ren och snygg med överdraget som passar till. Det går ned över benen på vagnen, och du kan låta redskapen hänga kvar.

product.downloads