Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   6727

Weber Style Revbens-/Stekhållare

Kombinerad hållare för revbensspjäll och stek från Weber som gör det enkelt att tillaga en krispig stek, kryddiga revbensspjäll eller andra läckerheter på grillen.

In stock
product.showwarehousestatus
712,00 kr

product.fulldescription

Kombinerad hållare för revbensspjäll och stek från Weber som gör det enkelt att tillaga en krispig stek, kryddiga revbensspjäll eller andra läckerheter på grillen.

  • Praktisk 2-i-1-lösning – kunden får en hållare för revbensspjäll och en för stek i en och samma produkt
  • De fem stålbyglarna vänds enkelt beroende på om hållaren ska användas till revbensspjäll eller en stek
  • Plats för fyra sidor revbensspjäll eller en stor stek
  • Lyfter upp köttet från grillgallret och ser till att luften kan cirkulera runt maten, så att köttet blir saftigt och läckert
  • Revbensspjäll blir jämnt grillade när de ställs i hållaren, och kunder kan ha flera sidor av revbensspjäll i grillen samtidigt
  • Hållaren gör det enkelt att bära köttet till och från grillen

En läcker stek, kryddade revbensspjäll, saftig kyckling eller kanske några spröda toast. Den kombinerade hållaren för revbensspjäll och stek i Weber Style™-serien kan allt. De fem rostfria stålbyglarna är enkla att ta loss och vända efter behov, så att du antingen kan ställa revbensspjäll mellan dem eller lägga en stek i hållaren. Oavsett hur du använder den praktiska hållaren får du fördelarna med att grilla med indirekt värme: Hållaren lyfter upp maten något över grillgallret, så att luften kan cirkulera runt om. Resultatet är ett betydligt saftigare kött, och du undviker dessutom att bränna maten. I stället kan du luta dig tillbaka och ta det lugnt medan grillen gör jobbet åt dig.

Tips & tricks
Ställ hållaren för revbensspjäll/stek i en långpanna under tillagningen, så att köttsaften kan samlas upp Då får du en perfekt grund för en god sås. Precis innan köttet är klart lyfter du ur hållaren för revbensspjäll/stek och tar upp aluminiumformen. Sila ned vätskan i en kastrull och använd den som bas till en riktigt god sås.

Tekniska Data

  • Material     Rostfritt stål
  • Färg     Rostfritt stål

product.downloads

Customers who bought this item also bought

522,00 kr