Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   17071

Weber Style Grönsakskniv 19cm

Sprid glädje kring bordet med din specialsallad eller en härlig asiatisk wok med massor av grönsaker. Att hacka grönsaker går snabbt och enkelt med den vassa, pålitliga deluxe-grönsakskniven av högkvalitativt rostfritt stål i elegant design som är en prydnad för varje kök.

In stock
product.showwarehousestatus
654,00 kr

product.fulldescription

Exklusiv grönsakskniv från Weber Style – en kniv som kan användas till nästan allt. Använd den till att strimla salladen eller till att hacka kryddor, nötter eller annat. Tillverkad i tyskt kvalitetsstål. Det finns även en örtkniv, en brödkniv, en kockkniv, en kortare grönsakskniv samt förskärarset.

Håll dina Weber Style™-knivar vassa med knivsliparen från samma serie. Den är säker och enkel att använda, så att du alltid kan ha vassa knivar redo i lådan.

  • Ingår i en serie gedigna kvalitetsknivar
  • Tillverkad av tyskt kvalitetsstål.
  • En typ av kniv som kan användas till alla typer av hackning och skivning
  • Ligger bra i handen tack vare skaftets design och form
  • Förstklassig skärpa
  • Perfekt till allt från lök och vitlök till kryddor, eller när du ska strimla en sallad
  • Elegant och minimalistisk design
  • Perfekt att ge bort i present

En äkta backyard-hero har ordning på sin utrustning – inklusive knivarna i lådorna! Att ha ordning på knivarna är a och o när du ska förbereda middagen, och med Weber Style™-knivarna har du en oöverträffad, elegant knivserie som aldrig gör dig besviken. Den långa grönsakskniven är otroligt flexibel och användbar – den är perfekt till att skära lök, vitlök och färska kryddor men klarar även större grönsaker som aubergine, kål och annat. En kniv utan gränser – precis som din grill.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

129,00 kr
315,00 kr
1 329,00 kr
149,00 kr
117,00 kr
159,00 kr
711,00 kr
175,00 kr