Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   17067

Weber Style Filékniv Deluxe

Exklusiv filékniv från Weber Style™ för att skära bort ben från köttet och till utskärning av olika typer av köttstycken.

In stock
product.showwarehousestatus
429,00 kr

product.fulldescription

Exklusiv filékniv från Weber Style™ för att skära bort ben från köttet och till utskärning av olika typer av köttstycken.

  • Ligger skönt och ergonomiskt riktigt i handen tack vare skaftets design och form
  • Den snett skurna klingan gör filékniven särskilt lämplig till urbening av exempelvis lammstek, T-bone-steak och liknande.
  • Tillverkad i tyskt kvalitetsstål – DIN 1.4116
  • Passar till övriga delar i den exklusiva Weber Style™-knivserien
  • Elegant, minimalistisk design som passar i alla moderna hem
  • Perfekt att ge bort i present

Den professionella filékniven från Weber Style™ kombinerar utmärkt funktionalitet med de krav på prestanda, hållbarhet och säkerhet du ställer när du använder den i ditt dagliga arbete. Knivens design är inte bara elegant – den ergonomiska designen ligger dessutom bra i handen och ger ett solitt grepp om varorna du ska filéa. När du ska tillaga en middag på grillen är det a och o att du har ordning på knivarna. Med knivarna i Weber Style™-serien kan du tryggt lita på att du alltid har den ultimata kniven nära tillhands.

Tips & tricks
Håll dina Weber Style™-knivar vassa med knivsliparen från samma serie. Den är säker och enkel att använda, så att du alltid kan ha vassa knivar redo i lådan.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

276,00 kr
171,00 kr
552,00 kr
236,00 kr
431,00 kr
349,00 kr
211,00 kr