Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   7404

Weber Stekplatta för Summit

Passar till Webers Summit Grillar

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 7-10 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
1 799,00 kr

product.fulldescription

Stekplatta i gjutjärn från Weber Original™ – perfekt för allt från köttbullar och pannbiffar till stekt fläsk och sauterade grönsaker. Eller vad sägs om en engelsk brunch på grillen? Passar till Summit®-serien.

Bli populär i umgängeskretsen och servera stekt fläsk – direkt från grillen. Du slipper os och lukt i köket och smaken blir något alldeles extra. Använd en Weber Original™-stekplatta i gjutjärn. Det finns storlekar som passar exakt för din grill.

Grillen öppnar en värld av möjligheter som kan göra dig till en riktig ”backyard hero”. Prova till exempel Weber Original™-stekplattan i gjutjärn, så blir vardagsmatlagningen ännu enklare vid grillen. Varför nöja dig med sommarens hamburgare och korv på grillen, när du kan fortsätta att grilla resten av året – till exempel köttbullar, pannbiff eller stekt fläsk på stekplattan. Eller bjud in grannarna på en underbar engelsk brunch och visa upp dina grillkonster genom att laga scrambled eggs, korvar, bacon och kanske bakade tomater på stekplattan – utan os i köket. Matglädje när den är som bäst.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

303,00 kr
271,00 kr
111,00 kr
431,00 kr
1 299,00 kr
1 399,00 kr
432,00 kr
10 015,00 kr