Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   7146

Weber Skyddsöverdrag 7146 Premium (Performer Deluxe/Premium)

Weber Premiumöverdrag är ett slitstarkt grillöverdrag som passar Weber Performer® Premium och Performer® Deluxe. Med kardborrband som stramas åt vid benen skyddas grillen mot smuts och väder.

In stock
product.showwarehousestatus
979,00 kr

product.fulldescription

Weber Premiumöverdrag är ett högkvalitativt grillöverdrag konstruerat för att ge ett fullständigt skydd till din Weber Performer® Premium eller Performer® Deluxe grill. Detta lyxöverdrag är tillverkat av slitstarkt polyester som kan motstå väder och vind, håller din grill ren och snygg, och förlänger dess livslängd.

Överdraget är designat för att täcka hela grillen, inklusive benen på rullvagnen, vilket skyddar den mot löv, damm och annan smuts. Det har kardborrband vid benen som kan stramas åt för att förhindra att smuts kommer in nerifrån.

Överdraget är lätt att använda och underhålla. Vid behov kan det rengöras med en urvriden trasa. En förvaringspåse medföljer så att det enkelt kan förvaras när grillen används.

Weber Premiumöverdrag kombinerar funktionalitet med enkelhet, och gör det enkelt att ta väl hand om din grill.

- Slitstarkt och väderbeständigt material.
- Täcker hela grillen, inklusive benen på rullvagnen.
- Lätt att använda och rengöra.

Med Weber Premiumöverdrag kan du enkelt skydda din Weber Performer® Premium eller Performer® Deluxe grill mot väder och vind och hålla den ren och snygg längre.

Tips & tricks
Blir överdraget smutsigt är det enkelt att rengöra. Torka av utsidan med en urvriden trasa, så är överdraget rent igen. Den medföljande förvaringspåsen kan gömmas undan på insidan av överdraget med hjälp av kardborrband medan det används.

Tekniska data
Färg     Svart
Material   Polyester

Garantitider
Övriga delar     2 år

product.downloads

Customers who bought this item also bought

7 724,00 kr
149,00 kr
122,00 kr
2 338,00 kr
409,00 kr
152,00 kr
139,00 kr
139,00 kr