Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   7447

Weber Skorstenständare/Grillstarter (Liten)

Den ursprungliga skorstenständaren från Weber®, som gör det enkelt att få igång din Go Anywhere®, Smokey Joe® eller Jumbo Joe®.

In stock
product.showwarehousestatus
202,00 kr

product.fulldescription

Den ursprungliga skorstenständaren från Weber®, som gör det enkelt att få igång din Go Anywhere®, Smokey Joe® eller Jumbo Joe®.

  • Skorstenständare från Weber® – det viktigaste redskapet till brikettgrillen
  • Gör det enkelt att komma igång med brikettgrillen
  • Den pyramidformade botten i skorstenständaren gör att briketterna tänds snabbt och jämnt
  • Perfekt tändning – varje gång!
  • Smidig och säker att hantera
  • Handtag med värmesköld och ordentligt avstånd till själva behållaren
  • Ett måste för varje brikettentusiast
  • Perfekt present till nybörjaren
  • Passar till Smokey Joe®, Jumbo Joe® och Go Anywhere®

Det är något alldeles särskilt med trivseln kring en brikettgrill – dofterna, det sprakande ljudet från briketterna och givetvis all den goda maten du kan tillaga. Har du sagt ”brikettgrill” måste du även säga ”skorstenständare” – utan tvekan det viktigaste redskapet för varje brikettentusiast. Nu slipper du bygga kreativa pyramider med briketterna när du ska få igång din Go Anywhere®, Smokey Joe® eller Jumbo Joe® – nu kan du nämligen tända briketterna med en skorstenständare från Weber® i helt rätt storlek! Med Webers skorstenständare får du kontroll över grillen redan från början och slipper oroa dig för om briketterna blivit tillräckligt varma. Den är enkel och säker att använda och ett måste för varje grillmästare med självrespekt. Få tid till det viktigaste och kom igång med grillningen.

Tips & tricks
Tänd skorstenständaren med hjälp av Webers tändkuber. Lägg ett par kuber under skorstenständaren och tänd med en tändsticka, så sköter briketterna sig själva tills de är rödglödande och redo att hällas i grillen. Ställ skorstenständaren på grillens brikettgaller och tänd den. Då står den på ett underlag som tål värmen, och du undviker svarta streck på stenläggningen.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

1 337,00 kr
55,00 kr
233,00 kr
242,00 kr
482,00 kr
99,00 kr
349,00 kr
139,00 kr