Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   51010069

Weber Q1200 Gasolgrill (1 brännare)

Weber Q1200 är en portabel, lyxig gasolgrill utrustad med två sidobord och en inbyggd termometer. Grillen är idealisk för mindre köttstycken och erbjuder möjlighet till både direkt och indirekt grillning. Den kan anpassas för större gasolflaskor och är lätt att transportera.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 7-10 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
3 625,00 kr

product.fulldescription

Weber Q1200 är en smart och bärbar gasolgrill som kombinerar bekvämlighet med lyx. Grillen är kompakt men erbjuder en mängd funktioner, inklusive två hopfällbara sidobord för förberedelse av mat, och ett högt lock för bättre indirekt grillning. Den är idealisk för mindre köttstycken och kan anpassas för användning med större gasolflaskor, vilket gör den till en utmärkt vardagsgrill.

Grillen har en läcker, modern design och är byggd för att vara hållbar. Den har ett gjutjärnsgaller för utmärkta direktgrillegenskaper, och det tvådelade gallret ger dig möjlighet att använda halva grillytan för till exempel en gjutjärnspanna. Dessutom har grillen en inbyggd termometer i locket för att hålla koll på grilltemperaturen, och en elektronisk tändning för enkel start.

Weber Q1200 är lätt att transportera, vilket gör den perfekt för att ta med på båten, i husvagnen eller i bagageluckan på bilsemestern. Trots sin kompakta storlek ger grillen dig gott om plats för att grilla allt från biffar och fläskfilé till kycklingfiléer och lax.

- Bärbar och lätt att transportera.
- Två hopfällbara sidobord för matförberedelse.
- Gjutjärnsgaller för utmärkta direktgrillegenskaper.
- Högt lock för bättre indirekt grillning.
- Inbyggd termometer i locket.
- Elektronisk tändning för enkel start.
- Kan anpassas för större gasolflaskor.
- Mångsidig, kan grilla både mindre och större köttstycken.
- Modern design.
- Lång livslängd.

Användningsområden
Perfekt för användning hemma, på semestern, eller när du är ute och reser. Den är idealisk för direkt grillning av mindre köttstycken som biffar och kycklingfiléer, men kan också användas för indirekt grillning med hjälp av Weber Q långpanna med stekgaller.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

359,00 kr
484,00 kr
561,00 kr
40,00 kr
199,00 kr