Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   7444

Weber Propellersats för One-Touch & Orginal Kettle Premium 57cm

Weber One-Touch rengöringssystemkit är ett essentiellt reservdelskit för Weber 57cm One-Touch grillar. Kitet inkluderar spjällblad, styrstag, monteringsset och detaljerade monteringsinstruktioner. Perfekt för att upprätthålla din grill i toppskick och förlänga dess livslängd.

In stock
product.showwarehousestatus
474,00 kr

product.fulldescription

Weber One-Touch rengöringssystemkit är ett perfekt komplement för alla som äger en Weber 57cm One-Touch grill. Detta reservdelskit är specifikt utformat för att passa samtliga Weber 57cm One-Touch grillar, vilket gör det till ett oumbärligt verktyg för att upprätthålla din grill.

Kitet inkluderar spjällblad och styrstag, vilka är avgörande komponenter för att hålla grillen fungerande optimalt. Spjällbladen reglerar luftflödet inuti grillen, vilket bidrar till att upprätthålla lämpliga temperaturer för matlagning. Styrstången möjliggör effektiv rörelse av spjällbladen.

För att underlätta installationen av dessa delar, innehåller kitet också ett monteringsset och detaljerade monteringsinstruktioner. Oavsett om du är en erfaren grillentusiast eller en nybörjare kommer dessa instruktioner att ge dig tydlig vägledning för att korrekt installera och underhålla dessa delar.

Genom att regelbundet uppdatera och underhålla din grill med Weber One-Touch rengöringssystemkit, kan du förlänga grillens livslängd och garantera att den alltid presterar på topp.

- Passar perfekt för alla Weber 57cm One-Touch grillar.
- Innehåller viktiga komponenter som spjällblad och styrstag.
- Monteringsset och instruktioner medföljer för enkel installation.
- Förlänger livslängden och upprätthåller prestandan på din grill.

Weber One-Touch rengöringssystemkit är ett reservdelskit som passar perfekt för alla Weber 57cm One-Touch grillar. Kitet inkluderar spjällblad, styrstag, monteringsset och detaljerade monteringsinstruktioner, vilka hjälper dig att hålla din grill i toppskick och förlänga dess livslängd.

Användningsområden
Passar alla som äger en Weber 57cm One-Touch grill och vill förlänga dess livslängd och prestanda.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

379,00 kr
936,50 kr
249,00 kr
767,00 kr
669,00 kr