Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   7541

Weber Original Röklåda med rostfritt galler - Genesis 2007-2009

Weber Original™ Röklåda med rostfritt galler - Genesis®, 2007-2009

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 7-10 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
823,00 kr

product.fulldescription

Lyxröklåda i rostfritt stål till Genesis®-serien som ger dig möjlighet att röka lax, brieost och annat. Enkel att montera och använda. Lägg rökträ i lådan, stäng den och låt grillen sköta resten. Med röklådan ingår ett grillgaller i rostfritt stål.

Rökt brie, rökt lax och rökt ankbröst. Rökt kalvstek, rökta burgare och klassikern ”pulled pork” (mört fläsk). Det finns många sätt att utöka din grillrepertoar och visa vad du kan åstadkomma med din Genesis®! En röklåda ger dig mängder av möjligheter att prova dig fram med rökningen, och gästerna kommer förtjust att sätta tänderna i resultatet. Lägg rökträ i lådan, stäng den och låt grillen sköta resten. Schhh – ingen behöver veta hur enkelt det var. Nu har du verkligen förberett din grillutrustning! Röklådan i rostfritt stål är inget annat än ren lyx till din grill. Dessutom ingår ett grillgaller i rostfritt stål som du lägger ned bredvid lådan. Passar till Genesis-serien från 2007.

  • Uppgradera din favoritgrill med lite extra lyx
  • Ger dig möjlighet att röka på grillen – allt från rökt lax och stek till rökt brie och klassikern pulled pork
  • Rostfritt stål gör detta till den ultimata röklådan
  • Smidig att använda
  • Passar till Genesis-serien från 2007
  • Ett måste för en äkta grillmästare
  • Perfekt att ge bort i present

Tips & tricks
När huvudrätten har avnjutits och grillen fortfarande är varm kan du fortsätta att imponera på gästerna. Lägg en brieost på grillen, tillsätt rökträ och låt osten ligga i röken i 15 minuter. En riktigt läcker dessert! Det finns många olika typer av rökträ, och alla har helt unika egenskaper. Körsbär, äpple, hickory, mesquite – här finns något för alla smaker.

product.downloads