Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   17554

Weber Original Olja-/vinägerflaska

DELIKATA DROPPAR - Olja/vinägerflaska

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 7-10 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
190,00 kr

product.fulldescription

Praktisk olje-/vinägerflaska från Weber med droppfri och doseringsvänlig hällpip samt ett lock som sluter tätt och skyddar innehållet.

  • Utrustad med doseringsvänlig hällpip som gör det enkelt att få önskad mängd olja ur flaskan
  • Det lilla ”locket” på hällpipen öppnar och stänger sig självt när du häller med flaskan
  • ”Locket” på hällpipen sluter tätt, så att innehållet skyddas mot insekter och smuts
  • Ser till att ingen olja spills ut genom en droppfri hällpip, och locket är utrustat med en anordning som gör att överflödig olja leds tillbaka ned i flaskan
  • Står stadigt på bordet både inomhus och utomhus tack vare det kraftiga glaset och den funktionella designen
  • Enkel att rengöra med en fuktig trasa och milt diskmedel/tål maskindisk
  • Passar till Weber Original™-serien med multikvarn och marinadglas
  • Perfekt att ge bort i present

Grillning handlar om så mycket mer än maten som serveras på tallriken. Det handlar om trivseln runt grillen, om sällskapet och om själva rätten och de intryck du får längs vägen. Självklart är det också viktigt att ha rätt redskap, och det är alltid en fröjd att ha rejäla och snygga verktyg att arbeta med runt grillen och vid bordet. Det är här som den praktiska olje-/vinägerflaskan från Weber Original™-serien kommer in i bilden. Förutom en design som pryder varje bord har den nämligen en rad finesser som gör den praktisk att ha lättillgänglig. Flaskan är bland annat utrustad med en doseringsvänlig hällpip med lock, som ser till att flaskan inte droppar och att överflödig vätska rinner tillbaka i flaskan efter användning. Därmed undviker du spill och fläckar av olja på bordet. Locket på hällpipen sluter helt tätt, vilket innebär att du kan vara säker på att oljan är ordentligt skyddad mot insekter och oönskad smuts när flaskan inte används. Både i design och materialval är tanken att flaskan ska kunna användas både inom- och utomhus, så att du alltid har en gedigen och stilren olje-/vinägerflaska att arbeta med oavsett om det är en varm sommarkväll på uteplatsen eller en kall vinterdag då maten serveras inomhus.

Tips & tricks
Uppgradera din grillutrustning med det praktiska marinadglaset med silikonpensel från samma serie som olje-/vinägerflaskan – Weber Original™. Glaset är perfekt till förvaring av marinader, såser och glaseringar och det smarta locket gör att du alltid har ordning på tillbehören.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

140,00 kr
99,00 kr
197,00 kr
520,00 kr
498,00 kr