Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   6559

Weber Original Gjutjärnspanna till Q2000-serien

Weber 6559 gjutjärnspanna som passar till Weber grillar Q2000,Q2200 och Q2400.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 7-10 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
780,00 kr

product.fulldescription

Gjutjärnsplatta till Q®2000-serien, som kan läggas ned på den ena sidan av gallret. Perfekt för tillagning av exempelvis stekta ägg, scrambled eggs, köttbullar eller bacon.

  • Utökar kundens möjligheter vid grillen, eftersom det blir möjligt att tillaga alla de rätter som inte kan läggas på det vanliga grillgallret. Därmed kan kunden prova på att steka exempelvis köttbullar, ägg, pannkakor eller en hel brunch
  • Plattan tar bara upp halva grillytan och ger därmed kunden möjlighet att grilla på resten av grillgallret
  • Med gjutjärnsplattan flyttas stekoset ut från köket och ut i det fria
  • Smidig att hantera och rengöra
  • Kan användas på gallret i Q®200-modeller

Varför nöja dig med att grilla burgare, biffar och korv när du kan flytta ut all matlagning – och därmed även steklukten – från köket och ut på grillen? Med gjutjärnsplattan från Weber Original™ till grillar i Q®2000-serien kan du enkelt utöka din grillrepertoar med allt från köttbullar och stekta ägg till bacon och scrambled eggs eller annat. Plattan tar bara upp halva grillytan, vilket innebär att du kan grilla och steka samtidigt och få det bästa av två världar.

Tips & tricks
Spraya plattan med Weber® Non-stick BBQ-spray före grillning så att kött, grönsaker och potatis släpper lätt från plattan. Underhåll plattan med Weber® grillgallerskydd, som sprayas direkt på plattan efter avslutad grillning. Oljan är tillverkad av naturprodukter och sitter kvar som ett skyddande lager, så att plattan alltid är snygg och redo att användas.

product.downloads