Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   6661

Weber Orginal Silikonpensel

Weber 6661 är en praktisk pensel från Weber Original. Handtag med softcoat-beläggning och borst i silikon. Enkel att använda och rengöra. Passar till Weber Style™ Marinadbehållare.

In stock
product.showwarehousestatus
129,00 kr

product.fulldescription

Praktisk pensel från Weber Original™. Handtag med softcoat-beläggning och borst i silikon. Enkel att använda och rengöra. Passar till Weber Style™ Marinadbehållare.

Marinader är ett måste när du grillar. De är faktiskt själva kärnan i amerikansk BBQ! Marinad med paprika, chili, soja eller kanske till och med wasabi – bara fantasin sätter gränserna. På weber-klubben.se kan du få idéer till läckra marinader.

En alldeles särskild mörhet som får gästerna att applådera. Trivseln som sprider sig bland gästerna och den typiska, välbekanta grillsmaken som lockar fram leenden och den rätta stämningen. Där har vi grillningens essens, och en viktig förutsättning för att få ett saftigt, läckert kött, spännande grönsaker och imponerande sallader är och förblir marinaden – och då ska den givetvis vara hemlagad! Marinader är enkla att röra ihop, och med Weber Original™-penseln krävs bara några få penseldrag för att du ska få stående ovationer från dina gäster. Penseln har silikonborst, vilket gör den enkel att pensla med och smidig att rengöra efteråt. Smaken från marinader fastnar inte heller, så du kan lugnt använda den även till bakverk. Det är bara att sätta igång!

  • Handtag med softcoat-beläggning som är enkelt att rengöra och ger utmärkt grepp
  • Håren är av silikon, vilket gör penseln enkel att använda och rengöra
  • Kraftig smak av exempelvis vitlök eller chili fastnar inte i penselns borst
  • Kan användas både till att marinera kött och till att pensla bakverk och annat innan det ska grillas
  • Passar till Weber Style™ Marinadbehållare

product.downloads

Customers who bought this item also bought

108,00 kr
147,00 kr
139,00 kr
236,00 kr
1 399,00 kr
132,00 kr
73,00 kr
129,00 kr