Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   6557

Weber Ihopfällbar vagn Q1000/2000-serien

Grilla var du än är. Våra rullvagnar är konstruerade för att göra grillutflykten riktigt smidig. Placera din Q-grill på vagnen och använd den som ett stationärt stativ med perfekt arbetshöjd. När du är redo att ta med dig grilläventyret ut på vägarna fäller du bara ner den och rullar den till bilen eller raka vägen ner på stranden.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 7-10 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
1 469,00 kr

product.fulldescription

Praktisk och smidig vagn till Weber Q®1000/2000-serien. Vagnen, som är utrustad med en låsfunktion, är enkel att fälla ihop och ta med på utflykten.

  • Gör det enkelt att flytta runt grillen
  • Garanterar god arbetshöjd
  • Utrustad med klick-funktion som låser fast grillen så att den står stabilt på vagnen
  • Kan fällas ihop så att den ryms i bilens bagageutrymme eller i förvaringsutrymmet på husvagnen
  • Tål att stå ute året runt

Grillen är inte enbart avsedd att användas på uteplatsen. Även när du ska på utflykt är det enkelt att ta med grillprylarna. Med den hopfällbara vagnen kan du utan problem ta med din bärbara Weber Q® på utflykten – på campingen, i båten eller till sommarstugan. När grillen står på vagnen kan du flytta den på samma sätt som de större gasolgrillarna. Vagnens höjd gör det extra bekvämt att arbeta vid grillen, vilket gör den bärbara gasolgrillen lämplig för vardagsbruk. Även en mindre grill kan ha stora ambitioner!

Tips & tricks
Låt grillen stå på vagnen medan du fäller ihop den. Sedan kan du enkelt dra både vagn och grill, om du t.ex. ska ta med dem ut i skogen.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

668,00 kr
4 045,00 kr
149,00 kr
371,00 kr