Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   6201

Weber Grillskrapa - (Weber Q)

När du grillar på en Weber Q är det oundvikligt att fett och matrester droppar ner på botten av grillen. Om resterna får ligga kvar i grillen kan det göra att lågor slår upp så att maten på grillgallret förstörs.

In stock
product.showwarehousestatus
117,00 kr

product.fulldescription

Weber Rengöringsskrapa för enkel och effektiv invändig rengöring av grillar i Weber Q-serien.

  • Säker grillning kräver en rengjord grill, och med den här skrapan går det lätt att skrapa bort fett, smuts och matrester från grillen.
  • Skrapan är tillverkad i hårdplast, vilket minimerar risken för att repa grillbotten
  • Skrapans längd gör det möjligt att komma åt under brännarrören ordentligt
  • Skrapan ligger bra i handen, oavsett om man är höger- eller vänsterhänt

När du grillar på en Weber Q är det oundvikligt att fett och matrester droppar ner på botten av grillen. Om resterna får ligga kvar i grillen kan det göra att lågor slår upp så att maten på grillgallret förstörs. I värsta fall kan det uppstå en fettbrand, som också kan förstöra själva grillen. Därför är det viktigt att rengöra grillen. Det gör du bäst genom att skrapa ren botten från smuts och fett och hålla brännarrören rena. Med den smarta skrapan från Weber går det lätt att komma åt ordentligt under brännarrören och skrapa ner eventuell smuts och matrester i dropplådan under grillen, som sedan töms.

Tips & tricks
Kom ihåg att borsta av grillgallret när det är varmt. Använd olika borstar till olika ändamål: en borste till gallret, en till brännarrören, en till grillens utvändiga ytor. Smörj alltid ditt gjutjärnsgaller med olja när du har använt och rengjort det. Om du vill att rengöringen av din grill ska bli perfekt är ett grillrengöringsmedel att rekommendera. Det finns olika varianter för alla grillmodeller som underlättar rengöringen.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

69,00 kr
129,00 kr
159,00 kr
175,00 kr
159,00 kr
102,00 kr
734,00 kr
511,00 kr