Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   8834

Weber Gourmet BBQ System Gjutjärnsgaller

Weber Original™ Gourmet BBQ System gjutjärnsgaller – Avsedd för användning med Weber Original™ Gourmet BBQ System-galler (Artikelnr 8833, 8834 eller 8835)

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 7-10 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
643,00 kr

product.fulldescription

Weber Original™ Gourmet BBQ System gjutjärnsgaller – Avsedd för användning med Weber Original™ Gourmet BBQ System-galler (Artikelnr 8833, 8834 eller 8835) – du får proffsiga grillränder som bevarar saftighet och smak med hjälp av vårt porslinsemaljerade gjutjärnsgaller!

Gjutjärnsgaller till Weber Original™-gjutjärnskitet. Placera gjutjärnsgallret i grillgallrets hål och ge dina biffar, stekar och kotletter det perfekta grillmönstret. Kan läggas på alla Webers grillgaller.

  • Det ultimata tillbehöret till den traditionella brikettgrillen
  • Ger kunden fler möjligheter vid grillen
  • Ger kunden möjlighet att experimentera på allvar vid grillen
  • Gör det möjligt att skapa perfekta grillmönster på biffar, stekar, kotletter osv.
  • Kan uppgraderas med wok och stekpanna i gjutjärn
  • Passar till alla Webers brikettgrillar på 57 cm, men kan även läggas på andra grillgaller
  • Perfekt att ge bort i present

Mångsidighet när den är som bäst! Gjutjärnskitet Weber Original™ är det optimala tillbehöret till din brikettgrill. Med wok, stekpanna och gjutjärnsgaller har du allt du behöver för att ge dig i kast med alla tänkbara gastronomiska experiment. Den grundläggande delen är ett vanligt grillgaller med ett hål i mitten. Här sätter du ned någon av insatserna – wok, stekpanna eller gjutjärnsgaller – sedan är du redo att grilla. Finns det något bättre än en läcker, saftig biff, stek eller kotlett med ett perfekt grillmönster? Det åstadkommer du med gjutjärnsinsatsen till kitet, som du enkelt placerar i grillgallrets hål. Du kan också använda den på andra grillgaller och få de perfekta förutsättningarna för att ge köttet de läckra ränder som imponerar på alla runt bordet.

Tips & tricks
Utöka möjligheterna med ditt gjutjärnsgaller genom att lägga till de övriga två insatserna till grillgallret, nämligen woken och stekpannan i gjutjärn. Med den praktiska woken kan du tillaga allt från wokrätter och ossobuco till klenäter och brända mandlar. Den smarta stekpannan ger dig möjlighet att tillaga allt från grönsaker och köttbullar till pannkakor och scrambled eggs.


product.downloads

Customers who bought this item also bought

1 112,00 kr
12 989,00 kr
1 487,00 kr
2 125,00 kr
1 435,00 kr
122,00 kr