Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   70375

Weber Flavorizer Bars Summit 400+600-serie (2007-)

Weber Flavorizer Bars är utformade för att passa Summit 400- och 600-serien från 2007 och framåt. Dessa bars optimerar grillsmaken och skyddar brännarna mot nerdroppande fett. Paketet innehåller 4 rostfria Flavorizer Bars.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 7-10 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
935,00 kr

product.fulldescription

Weber Flavorizer Bars är ett effektivt tillbehör designat för att förbättra din grillupplevelse. De är kompatibla med Summit 400- och 600-serien från 2007 och framåt. För Summit 400-serien krävs 8 bars, medan 12 bars behövs för Summit 600-serien.

Flavorizer Bars är inte bara praktiska, utan också viktiga för att uppnå optimal grillsmak. De är placerade precis över gasolbrännarna, där de ger en fantastisk grillsmak och skyddar gasolbrännarna mot nerdroppande fett. Detta förhindrar att brännarna täpps till, vilket bidrar till en säkrare och mer effektiv grillning.

Att hålla Flavorizer Bars rena är enkelt. Skruva bara upp alla brännare till max, sätt på locket och låt grillen gå i 15 minuter. Släck sedan brännarna och låt grillen svalna. Ta ut alla bars och borsta dem med en grillborste av rostfritt stål eller mässing. Rengör bara ett par gånger om året - det är faktiskt fett och olja från maten och barsen som förångas och bidrar till den autentiska grillsmaken.

Dessa rostfria Flavorizer Bars levereras i paket om 4 och är en utmärkt investering för alla som vill få ut det mesta av sin Weber-grill.

- Rostfri konstruktion för lång livslängd.
- Optimerar grillsmaken.
- Skyddar gasolbrännarna mot nerdroppande fett.
- Enkel att rengöra.
- Kompatibel med både Summit 400- och 600-serien.

Weber Flavorizer Bars förbättrar din grillning med Summit 400- och 600-serien. Dessa rostfria bars ger en fantastisk grillsmak, skyddar brännarna mot fett och är lätta att rengöra.

Tips & tricks
Det är enkelt att hålla dina Flavorizer® Bars rena. Börja med att skruva upp alla brännarna på max, lägg på locket och låt grillen gå i 15 minuter. Har du ett grillgaller i gjutjärn ska du ta ur det innan du sätter igång. Släck sedan brännarna och låt grillen svalna. Ta ur alla Flavorizer® Bars och borsta dem med en grillborste av rostfritt stål eller mässing. Gör det bara inte för ofta – ett par gånger om året räcker. Det är nämligen just fett och olja – både från maten och från Flavorizer®-stängerna – som förångas och bidrar till att ge maten den där riktiga grillsmaken.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

199,00 kr
349,00 kr
818,00 kr
468,00 kr
468,00 kr