Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   7621

Weber Flavorizer Bars Porslinsemaljerade 44,7cm - Genesis (2011->)

Passar till Genesis 300-serien från 2011. Flavorizer Bars ger en fantastisk grillsmak och skyddar brännarna mot nerdroppande fett. Porslinsemaljerade Flavorizer Bars

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 7-10 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
899,00 kr

product.fulldescription

Passar till Genesis 300-serien från 2011. Flavorizer Bars ger en fantastisk grillsmak och skyddar brännarna mot nerdroppande fett.

  • Porslinsemaljerade Flavorizer Bars
  • Passar till Genesis-modeller från 2011
  • Optimerar grillsmaken
  • Skyddar gasolbrännarna mot nerdroppande fett

Du är hembjuden till grannen, och grillen är tänd. Du ser fram emot en härlig kväll, men tyvärr... både skorstenständare och briketter saknas. Hur ska ni då kunna få den där riktiga grillsmaken? Ta det lugnt. Webers gasolgrill är nämligen utrustad med så kallade Flavorizer® Bars, som sitter precis ovanför gasolbrännarna. Flavorizer® Bars ger både en fantastiskt läcker grillsmak och skyddar gasolbrännarna mot nerdroppande fett, så att de inte täpps till. Grillkvällen är säkrad!

Tips & tricks
Det är enkelt att hålla dina Flavorizer® Bars rena. Börja med att skruva upp alla brännarna på max, lägg på locket och låt grillen gå i 15 minuter. Har du ett grillgaller i gjutjärn ska du ta ur det innan du sätter igång. Släck sedan brännarna och låt grillen svalna. Ta ur alla Flavorizer® Bars och borsta dem med en grillborste av rostfritt stål eller mässing. Gör det bara inte för ofta – ett par gånger om året räcker. Det är nämligen just fett och olja – både från maten och från Flavorizer®-stängerna – som förångas och bidrar till att ge maten den där riktiga grillsmaken.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

999,00 kr
699,00 kr
349,00 kr
1 680,00 kr
748,00 kr
701,00 kr