Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   7539

Weber Flavorizer Bars Porslinsemalj 62cm - Genesis (2007-2010)

Passar till Genesis® 300-serien från 2007–010. Flavorizer® Bars ger en fantastisk grillsmak och skyddar brännarna från nerdroppande fett.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 7-10 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
899,00 kr

product.fulldescription

Passar till Genesis® 300-serien från 2007–010. Flavorizer® Bars ger en fantastisk grillsmak och skyddar brännarna från nerdroppande fett.

  • Porslinsemaljerade Flavorizer®-stänger
  • Passar till Genesis 300-serien från 2007–2010
  • Optimerar grillsmaken
  • Skyddar gasolbrännarna mot nerdroppande fett

Du är hembjuden till grannen, och grillen är tänd. Du ser fram emot en härlig kväll, men tyvärr... både skorstenständare och briketter saknas. Hur ska ni då kunna få den där riktiga grillsmaken? Ta det lugnt. Webers gasolgrill är nämligen utrustad med så kallade Flavorizer® Bars, som sitter precis ovanför gasolbrännarna. Flavorizer® Bars ger både en fantastiskt läcker grillsmak och skyddar gasolbrännarna mot nerdroppande fett, så att de inte täpps till. Grillkvällen är säkrad!

Tips & tricks
Det är enkelt att hålla dina Flavorizer® Bars rena. Börja med att skruva upp alla brännarna på max, lägg på locket och låt grillen gå i 15 minuter. Har du ett grillgaller i gjutjärn ska du ta ur det innan du sätter igång. Släck sedan brännarna och låt grillen svalna. Ta ur alla Flavorizer® Bars och borsta dem med en grillborste av rostfritt stål eller mässing. Gör det bara inte för ofta – ett par gånger om året räcker. Det är nämligen just fett och olja – både från maten och från Flavorizer®-stängerna – som förångas och bidrar till att ge maten den där riktiga grillsmaken.

product.downloads