Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   7617

Weber 7617 Elevation Ställbart galler

Weber Expansionshylla - Avsedd för Elevations-grillsystem. Laga huvudrätt, tillbehör och rosta bröd samtidigt med Elevations-expansionshylla.

In stock
product.showwarehousestatus
277,00 kr

product.fulldescription

Weber 7617 är ett praktiskt galler till Weber Original Elevation Rack. Gallret är utmärkt för tillagning av mindre köttstycken och bröd eller som ett extra grillgaller, så att du får fullt utbyte av grillytan.

  • Praktisk extrautrustning till Weber Original™ Elevation Rack som ger kunden mer plats att grilla på
  • Kan bland annat användas till mindre köttstycken som inte klarar den direkta värmen från grillgallret
  • Perfekt för tillagning av kycklinglår, eftersom de kan hängas mellan skårorna och på så vis få jämn värme
  • Kan även användas som värmegaller till exempelvis bröd
  • Kan höjas och sänkas efter behov med de tre nivåerna i Weber Original™ Elevation Rack

De läckraste spröda kycklinglår, saftiga biffar och bröd grillat till perfektion. Med det praktiska gallret till Weber Original™ Elevation Rack får du mängder av möjligheter. Med stativet kan gallret flyttas upp och ned mellan stativets tre nivåer, allt efter hur nära värmekällan maten ska placeras. Förutom att du får extra grillyta att disponera på grillen får du alltså även möjlighet att använda gallret som ett slags värmegaller, där exempelvis brödet kan ligga utan att bli bränt på det heta, vanliga grillgallret. Gallret bjuder på ett flertal olika användningsmöjligheter och är perfekt för råvaror som kräver längre tid på grillen men som inte klarar alltför direkt värme, till exempel kycklinglår. Att få kycklinglår genomstekta utan att skinnet bränns vid kan vara något av en konst. Stick ned varje kycklinglår mellan skårorna i gallret, sätt gallret på den översta nivån i stativet, lägg ett lock på grillen och låt grillen sköta resten. På så sätt cirkulerar värmen jämnt runt hela kycklinglåret, så att du får ett krispigt och läckert resultat. Tillbehöret tillagar du självklart på det vanliga grillgallret, där du nu får massor av plats att bre ut dig på.

Tips & tricks
Få maximalt utbyte av Weber Original™ Elevation Rack med den tillhörande grönsakskorgen, som gör det möjligt att grilla läckra blandade grönsaker, sparris inlindade i bacon eller exempelvis fyllda tomater. Det perforerade mönstret i korgen gör att vätskan från grönsakerna kan förångas, så att resultatet blir krispigt och läckert.

Tekniska data
Material     Rostfritt stål
Färg     Rostfritt stå

product.downloads