Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   7421

Weber 7421 Stekfat i Gjutjärn GBS

Grillpanna till Weber Original™ Gourmet BBQ-systemet. Används tillsammans med grillgallret till Weber Original Gourmet BBQ-systemet

In stock
product.showwarehousestatus
649,00 kr

product.fulldescription

Grillpanna till Weber Original Gourmet BBQ-systemet. Används tillsammans med grillgallret till Weber Original™ Gourmet BBQ-systemet Behåll saftighet och smak genom att använda vår porslinsemaljerade grillpanna i gjutjärn tillsammans med övriga produkter i Gourmet BBQ-systemet!

  • Det ultimata tillbehöret till den traditionella brikettgrillen
  • Ger fler möjligheter vid grillen
  • Ger kunden möjlighet att experimentera på allvar vid grillen
  • Laga köttbullar, pannbiffar och wokade grönsaker eller pannkakor, omelett och mycket mer på grillen
  • Kan uppgraderas med wok och gjutjärnsgaller
  • Passar till alla Webers brikettgrillar på 57 cm (Observera att själva gjutjärnspannan ej är 57cm utan är tänkt att användas tillsammans med grillgaller med hål i alternativt att ställa direkt på gallret)
  • Perfekt att ge bort i present


Mångsidighet när den är som bäst! Gjutjärnskitet Weber Original™ är det optimala tillbehöret till din brikettgrill. Med wok, stekpanna och gjutjärnsgaller har du allt du behöver för att ge dig i kast med alla tänkbara gastronomiska experiment. Den grundläggande delen är ett vanligt grillgaller med ett hål i mitten. Här sätter du ned någon av insatserna – wok, stekpanna eller gjutjärnsgaller – sedan är du redo att grilla. Stekpannan är ett tillbehör av högsta klass. Med den kan du steka köttbullar, pannbiffar eller pannkakor, kanske till och med flambera crêpes suzettes. Du kan rosta bacon i pannan, briljera med en omelett eller scrambled eggs och sautera grönsaker. Bara fantasin sätter gränserna.

Tips & tricks
Utöka möjligheterna med din stekpanna i gjutjärn genom att lägga till de övriga två insatserna till grillgallret, nämligen woken och gjutjärnsgallret. Med den praktiska woken kan du tillaga allt från wokrätter och ossobuco till klenäter och brända mandlar. Gjutjärnsgallret ger biffarna det rätta grillmönstret, och du blir grillmästaren hemma i trädgården.

Specifikationer

  • Material     Gjutjärn
  • Färg     Svart
  • Mått  5,08x30,48x38,61cm

product.downloads

Customers who bought this item also bought

709,00 kr
339,00 kr
437,00 kr
699,00 kr
474,00 kr
657,00 kr
3 696,00 kr