Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   6645

Weber 6645 Tvådelat Redskapsset (Kompakt)

Tvådelat redskapsset från Weber Original™ i kompakt design för mindre grillar. Innehåller stekspade och tång – de grundläggande redskapen vid grillning. Praktiska softcoat-handtag som är enkla att rengöra. Kan diskas i diskmaskin.

In stock
product.showwarehousestatus
426,00 kr

product.fulldescription

Tvådelat 6645 redskapsset från Weber Original i kompakt design för mindre grillar. Innehåller stekspade och tång – de grundläggande redskapen vid grillning. Praktiska softcoat-handtag som är enkla att rengöra. Kan diskas i diskmaskin.

Det går även att tillaga pizza, bullar, hallonsnittar och mycket annat på de mindre grillarna. Pizza-/bakstenen från Weber Original™ finns nämligen i en mindre modell som är 26 cm i diameter – perfekt för mindre grillar som Smokey Joe, Go Anywhere och Weber Q® 100-serien. Detsamma gäller en lång rad andra tillbehör.

Med det svarta, tvådelade redskapssetet från Weber Original™ har du utmärkta förutsättningar för din grillning. Setet innehåller grilltång och stekspade i ett kompakt format – perfekt för mindre grillar som inte kräver längre redskap. Efter användning kan det rengöras i diskmaskinen, så att du slipper ödsla tid på rengöringen.

  • Tvådelat redskapsset från Weber Original™ bestående av stekspade och grilltång
  • En god förutsättning för all grillning
  • Kompakt design som passar för mindre grillar
  • Handtag med softcoat-beläggning – ett värmetåligt material som är enkelt att rengöra
  • Passar till Weber Original™ Redskapshållare
  • Tål maskindisk

product.downloads

Customers who bought this item also bought

1 327,00 kr
18 618,00 kr
1 337,00 kr