Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   6470

Weber 6470 Orginal Grillkorg till fisk, liten 5,6x20,6x28cm

Praktisk fiskvändare från Weber Original™. Perfekt när du ska grilla fisk – gör det enkelt att vända fisken under tillagningen. Finns även i en större modell.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 7-10 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
482,00 kr

product.fulldescription

Weber Orginal Grillkorg till fisk, liten

Praktisk fiskvändare från Weber Original™. Perfekt när du ska grilla fisk – gör det enkelt att vända fisken under tillagningen. Finns även i en större modell.

Utöka din grillutrustning med en Weber Style™ Grönsakskorg. Här kan du tillaga alla möjliga typer av grönsakstillbehör, så att du kan imponera på gästerna med läckra tillbehör till fisken. Sautera blandade grönsaker, rosta sparris inrullade i bacon eller laga bakade, fyllda tomater – utan att grönsakerna bränns. Superläckert!

Chilimarinerade hummerstjärtar, ångkokta rödspättor med dillkräm eller kanske torsk på riktigt danskt nyårsmanér! Allt är möjligt på grillen – även om du använder råvaror som inte tål att ligga direkt på det heta grillgallret. Fisk och skaldjur är läckert att tillaga på grillen, och med Weber Original™-fiskformen har du det ultimata redskapet för att lyckas med fisken. Du behöver bara öppna fiskvändaren på sidan och lägga fisken på plats i mitten. Sedan stänger du fiskvändaren igen. På så sätt får du bättre kontroll över fisken och det blir enkelt att bära den till och från grillen. Fiskvändaren ger dig fler möjligheter vid grillen, så att du verkligen kan briljera och visa att du är en äkta backyard hero!

  • Weber Original™ Fiskvändare för mindre fiskar 21 x 17 cm
  • Tillverkad i rostfritt stål
  • Ger fler möjligheter vid grillen
  • Ger dig bättre kontroll över fisken och det blir enkelt att bära den till och från grillen
  • Elastiskt trådnät – kan anpassas efter fiskens storlek
  • Enkel att öppna och stänga
  • Finns även i en större modell
  • Perfekt att ge bort i present

Mått på produkten
5.59cm H x 20.57cm L x 27.94cm D

product.downloads