Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Weber
SKU   17394

Weber 17394 Korg till rotisseri

Weber rotisserie som passar till Q2000/200 och uppåt i stolek.

In stock
product.showwarehousestatus
680,00 kr

product.fulldescription

Praktisk korg till Webers rotisserier – perfekt för tillagning av grövre klyftpotatis, grönsaker, kycklinglår osv. Passar till brikettgrillar, Q2000/200- och Q3000/300-serien samt till större gasolgrillar.

  • Ger kunden möjlighet att få ännu större nytta av rotisseriet
  • Kan användas för att tillaga läckra och krispiga, lite grövre potatisklyftor
  • Gör att rotisseriet kan användas till mat som annars skulle ramla av, till exempel köttfärslimpa, kycklinglår, fisk och annat.
  • Ser till att maten blir jämnt grillad
  • Enkel att montera på rotisserispettet
  • Det justerbara locket låser fast råvarorna, så att de inte ramlar ut under tillagningen

Rotisseriet är sedan länge ett av de mest älskade tillbehören till grillen. Hel kyckling, hel anka, lammstek och andra läckra stekar som får rotera under grillens lock – enklare än så blir det inte! Rotisseriet bjuder dessutom på mängder av möjligheter för den som vill ge sig ut på nya, kreativa grilläventyr – inte minst med den praktiska korgen till rotisseriet från Weber Original™. Med den kan du tillaga de läckraste klyftpotatisar som blir jämnt grillade och krispiga runtom. Korgen ger dig dessutom möjlighet att trolla fram saftiga kycklinglår, läcker köttfärslimpa och de mest delikata grönsaksblandningar, och plötsligt kan du även grilla plattfisk med högsta betyg på rotisseriet. Det justerbara locket ser nämligen till att råvarorna hålls på plats, så att de inte ramlar ur under tillagningen. Med korgen till rotisseriet behöver du inte längre tänka på att vända maten, och du får dessutom ett storslaget resultat som gläder både dig och dina gäster.

Tips & tricks
Använd korgen för att tillaga en riktigt smakfull och läcker köttfärslimpa. Blanda en färs med dina favoritkryddor, lägg den i korgen och klicka fast locket, så att det pressar ihop köttfärslimpan och håller den på plats. Sätt sedan fast korgen på rotisseriets spets och grilla över indirekt värme. Tack vare rotisseriet slipper du vända köttfärslimpan under grillningen, eftersom grillen gör hela jobbet.

product.downloads