Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: WD-40
SKU   5032227477834

WD-40 Smörjmedel Universal Smart Straw (250ml)

WD-40 Smart Straw är en mångsidig smörjspray i en 250 ml förpackning med ett innovativt precisionsrör som inte lossnar. Den erbjuder kraftfull och penetrerande förmåga, vilket gör den idealisk för att stoppa gnissel, driva ut fukt och avlägsna fläckar som tjära, asfalt och fett. Dess förmåga att penetrera och lösa upp fastrostade detaljer gör den oumbärlig i varje verkstad och hem.

In stock
product.showwarehousestatus
134,00 kr

product.fulldescription

WD-40 Smart Straw är en revolutionerande smörjspray som kombinerar effektivitet och användarvänlighet i en kompakt 250 ml förpackning. Den unika Smart Straw-designen innebär att precisionsröret är fast integrerat med sprayhuvudet, vilket eliminerar risken för att det lossnar och ger användaren möjlighet att växla mellan precisions- och bredspridningsspray med en enkel rörelse.

Denna smörjspray har en kraftfull och penetrerande förmåga som gör den till ett måste för alla typer av underhålls- och rengöringsuppgifter. Den är utmärkt för att stoppa gnissel, vilket gör den idealisk för användning på gångjärn, kedjor och andra rörliga delar. Dess förmåga att effektivt driva ut fukt gör den användbar för att skydda elektriska komponenter och metall från rost och korrosion.

WD-40 Smart Straw är också en mästare på att avlägsna envisa fläckar som tjära, asfalt, fett och lim, vilket gör den till en oumbärlig produkt för rengöring av verktyg och ytor. Dessutom är den effektiv för att penetrera och lösa upp fastrostade detaljer som bultar och reglage, vilket underlättar reparationer och underhåll.

Med sin användarvänliga design och mångsidiga egenskaper är WD-40 Smart Straw ett oumbärligt verktyg för både professionella och hemmafixare. Den är lätt att använda och förvara, och dess mångsidighet gör den till en värdefull tillgång i varje verktygslåda.

- Smart Straw-design för enkel och precis applicering.
- Kraftfull penetrerande förmåga för effektiv smörjning och rengöring.
- Stoppar gnissel och driver ut fukt, vilket skyddar mot rost och korrosion.
- Avlägsnar fläckar som tjära, asfalt, fett och lim.
- Löser upp fastrostade detaljer, vilket underlättar reparationer.

WD-40 Smart Straw är en mångsidig och användarvänlig smörjspray som erbjuder kraftfull penetrerande förmåga för en mängd olika underhålls- och rengöringsbehov. Dess innovativa design och effektiva formel gör den till en oumbärlig del av varje verktygslåda.

Användningsområden
Underhåll av gångjärn, kedjor och rörliga delar.
Skydd mot rost och korrosion för elektriska komponenter och metall.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

145,00 kr
219,00 kr
369,00 kr