Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: WD-40
SKU   5032227473683

WD-40 Kontaktspray Smart Straw 400ml

WD-40 Contact Cleaner är ett effektivt rengöringsmedel för elektronik och elektrisk utrustning. Det avlägsnar olja, smuts och flussmedelsrester snabbt och säkert, även i svåråtkomliga utrymmen. Med sin snabbverkande, icke ledande formula torkar det utan att lämna rester. Lämplig för användning på elektrisk utrustning, kontakter, samt plast- och gummiytor. Innehåller 400 ml och är livsmedelsgodkänd enligt NSF H2#145372#.

In stock
product.showwarehousestatus
219,00 kr

product.fulldescription

WD-40 Contact Cleaner är en specialiserad rengöringslösning designad för att säkert och effektivt rengöra känslig elektronik och elektrisk utrustning. Dess unika formula är utvecklad för att snabbt tränga in i svåråtkomliga utrymmen och avlägsna föroreningar som olja, smuts och flussmedelsrester. Efter rengöring torkar den snabbt och lämnar inga rester, vilket säkerställer att utrustningen fortsätter att fungera optimalt.

Denna icke ledande rengöringsspray är idealisk för en mängd olika applikationer. Den kan användas säkert på elektrisk utrustning och kontakter, samt på material som plast och gummi, utan att orsaka skador eller korrosion. Detta gör WD-40 Contact Cleaner till ett måste i verkstäder, för hemelektronikreparationer och inom industriella underhållsprogram.

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos WD-40 Contact Cleaner är dess livsmedelsgodkännande enligt NSF H2#145372#. Detta innebär att den kan användas i miljöer där livsmedelshantering sker, vilket ökar dess användbarhet inom olika sektorer.

Med en behållare på 400 ml erbjuder WD-40 Contact Cleaner en generös mängd produkt för flera användningar. Dess användarvänliga sprayflaska gör det enkelt att applicera produkten direkt där den behövs, vilket sparar tid och minskar avfall.

- Snabbverkande och effektiv mot olja, smuts och flussmedelsrester.
- Icke ledande formula som är säker för elektronik och elektrisk utrustning.
- Lämnar inga rester efter torkning.
- Lämplig för användning på en mängd olika ytor, inklusive plast och gummi.
- Livsmedelsgodkänd enligt NSF H2#145372# för mångsidig användning.
- Praktisk 400 ml förpackning för långvarig användning.

WD-40 Contact Cleaner är en mångsidig och effektiv lösning för rengöring av elektronik och elektrisk utrustning. Dess säkra och icke ledande formula gör den idealisk för en mängd olika applikationer, och dess förmåga att torka utan att lämna rester säkerställer optimal prestanda för din utrustning.

Användningsområden
Rengöring av elektriska kontakter och komponenter.
Underhåll av hemelektronik och industriell utrustning.
Användning i miljöer med livsmedelshantering.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

1 450,00 kr
2 030,00 kr