Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Vaughan
SKU   2413020EAB

Vaughan Snickarhammare Solitt Stålskaft V4 (19 Oz)

Vaughan V4 Snickarhammare är en professionell hammare på 19 oz med ett solitt stålskaft och böjda klor. Den är utrustad med avancerad rekyldämpning, magnetisk spikhållare och ett ergonomiskt handtag, vilket gör den till ett idealiskt verktyg för effektivt och bekvämt arbete.

In stock
product.showwarehousestatus
985,00 kr

product.fulldescription

Vaughan V4 Snickarhammare är en högpresterande hammare designad för professionella hantverkare som värderar precision och komfort. Med en vikt på 19 oz (cirka 450 gram) och en totallängd på 360 mm, är denna hammare både kraftfull och välbalanserad, vilket gör den idealisk för en mängd olika snickeriarbeten.

En av de mest framträdande egenskaperna hos Vaughan V4 är dess solida I-Beam stålskaft. Detta patenterade skaft, tillsammans med det djupt V-formade huvudet, minimerar effektivt vibrationer till hand och arm, vilket ger en betydligt mer bekväm användarupplevelse, särskilt vid långvarigt arbete.

Huvudet på hammaren är utrustat med en praktisk spikutdragare på ena sidan, vilket gör det enkelt att avlägsna spikar från olika material. Dessutom har hammaren en kraftfull magnetisk spikhållare på ovansidan, som är kapabel att hålla även dubbelhövdad spik, vilket underlättar arbete i trånga utrymmen eller vid arbeten som kräver precision.

Handtaget på Vaughan V4 är utformat för optimal ergonomi. Det halkfria greppet med luftkuddar säkerställer ett fast och bekvämt grepp, vilket minskar trötthet och ökar effektiviteten. Den höghållfasta konstruktionen av greppdelen bidrar också till hammarens övergripande lätthet och balans.

Vaughan V4 Snickarhammare uppfyller kraven enligt ISO9002 / EN29002 / BS5750Pt2, vilket garanterar dess kvalitet och tillförlitlighet.

- Effektiv rekyldämpning för minskad trötthet.
- Magnetisk spikhållare för ökad precision.
- Ergonomiskt utformat handtag för komfort.
- Lätt och välbalanserad för enkel hantering.
- Hög hållfasthet och hållbarhet.

Vaughan V4 Snickarhammare är en professionell hammare som kombinerar kraft, precision och ergonomi. Dess avancerade design och funktioner gör den till ett oumbärligt verktyg för alla hantverkare som söker effektivitet och komfort i sitt arbete.

Användningsområden
Idealisk för professionella snickare, byggarbetsplatser och avancerade DIY-projekt.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

737,00 kr
409,00 kr