Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Vaughan
SKU   24FS20EAB

Vaughan Snickarhammare Glasfiberskaft Böjd Klo (20 Oz)

Vaughan 20 oz Snickarhammare med glasfiberskaft erbjuder överlägsen rekyldämpning och balans. Dess unika hålkäl-design absorberar effektivt vibrationer, medan det ergonomiska PVC-handtaget ger komfort och hållbarhet. Perfekt för professionella snickare och DIY-entusiaster.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
889,00 kr

product.fulldescription

Vaughan 20 oz Snickarhammare är en högpresterande hammare designad för både professionella snickare och hemmafixare. Med sitt innovativa glasfiberskaft och patenterade rekyldämpningssystem, erbjuder denna hammare en unik kombination av styrka, balans och komfort. Det patenterade hålkälet i skaftet absorberar effektivt vibrationer, vilket minskar trötthet och ökar precisionen vid användning.

Hammarens hals är konstruerad med en hög koncentration av parallella fibrer och harts, vilket ger maximal styrka i denna kritiska del. Handtaget är säkert fastsatt vid huvudet med en huggen stålkil och är epoxylimmat för extra hållbarhet. Det ergonomiska handtaget är format av greppvänlig PVC, vilket ger extra komfort och en lång livslängd.

Med en totallängd på 350 mm och ett slaghuvudets diameter på 33 mm, uppfyller denna snickarhammare kraven enligt ISO9002 / EN29002 / BS5750Pt2, vilket garanterar högsta kvalitet och prestanda. Vaughan 20 oz Snickarhammare är det perfekta verktyget för alla som värdesätter precision, hållbarhet och komfort i sitt arbete.

- Patenterad rekyldämpning för effektiv vibrationsabsorption.
- Ergonomiskt PVC-handtag för ökad komfort och grepp.
- Kraftig halskonstruktion för maximal styrka.
- Epoxylimmat handtag för extra hållbarhet.
- Uppfyller internationella kvalitetsstandarder.

Vaughan 20 oz Snickarhammare med glasfiberskaft är en idealisk hammare för alla som söker en kombination av styrka, balans och komfort. Dess unika design och högkvalitativa material gör den till ett oumbärligt verktyg för alla typer av snickeriarbeten.

Användningsområden
Professionella snickeriarbeten.
Hemmafix och DIY-projekt.
Alla situationer där precision och komfort är avgörande.

product.downloads