Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Tremco Illbruck
SKU   8713465317232

Tremco Fogskum Helår FM610 500ml

För montering, drevning och isolering runt dörr- och fönsterkarmar, utfackningspartier, tätning under syll, mellan cellplast-, betong- lättbetongelement och för genomföringar under mark.

In stock
product.showwarehousestatus
89,00 kr

product.fulldescription

Illbruck fogskum är ett fukthärdande polyuretanskum av 1-komponent som levereras i en tryckbehållare redo för användning. Den har en freonfri drivgas och uppvisar en utmärkt vidhäftning mot nästan alla material, vilket gör den till en mångsidig lösning för en mängd olika applikationer.

Fogskummet expanderar kraftigt när det lämnar munstycket, och fortsätter att expandera under härdningstiden. Detta ger en tät och effektiv fyllning av fogar och hål, vilket minskar risken för luftläckage och bidrar till att förbättra byggnadens energieffektivitet.

Illbruck fogskum är resistent mot röta, värme, vatten och många kemikalier, vilket gör det till en hållbar lösning som kan stå emot tuffa miljöer. Det har även mycket goda värme- och ljudisolerande egenskaper, vilket bidrar till att skapa en bekväm inomhusmiljö.

Typiska användningsområden för detta skum inkluderar montering, drevning och isolering runt dörr- och fönsterkarmar, utfackningspartier, tätning under syll, mellan cellplast-, betong- och lättbetongelement och för genomföringar under mark. Det är en utmärkt produkt för både professionella hantverkare och DIY-entusiaster.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

60,00 kr
156,00 kr
109,00 kr
655,00 kr
108,00 kr
140,00 kr
68,00 kr
81,00 kr