Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Tormek
SKU   T-4

Tormek T-4 Slipmaskin

Tormek T-4 är en klassiker bland bänkslipmaskiner. En stor uppsjö av tillbehör ger full frihet och massor av möjligheter till din Tormek T-4 Knivslip.

In stock
product.showwarehousestatus
4 385,00 kr

product.fulldescription

Tormek T-4 är en toppmodern slipmaskin som är utformad för att möta behoven hos både hantverkare och DIY-entusiaster. Med sin innovativa vattenslipningsteknik erbjuder den en kombination av hög precision och skonsam behandling, vilket säkerställer att dina verktyg inte bara blir vassa utan också varar längre.

Denna maskin är idealisk för en rad olika verktyg, inklusive mejslar, knivar och borrmaskiner. Dess mångsidighet gör den till ett oumbärligt verktyg i varje verkstad. Tormek T-4 är också anmärkningsvärt enkel att använda, med en intuitiv design som gör det enkelt för användare att uppnå önskade slipresultat utan tidigare erfarenhet.

En av de största fördelarna med Tormek T-4 är dess höga kvalitet och precision. Vattenslipningstekniken ger en jämn och fin yta på dina verktyg, vilket inte bara förbättrar deras prestanda utan också förlänger deras livslängd. Dessutom minskar denna teknik risken för överhettning och för tidigt slitage.

Tormek T-4 är också byggd för att hålla. Tillverkad av högkvalitativa material, är den robust nog att stå emot de tuffaste arbetsförhållandena. Maskinen är också enkel att underhålla och rengöra, vilket säkerställer att den förblir i toppskick under lång tid.

Sammanfattningsvis är Tormek T-4 en utmärkt investering för alla som behöver en pålitlig och effektiv slipmaskin. Dess mångsidighet, användarvänlighet, precision och hållbarhet gör den till ett värdefullt tillskott till varje verkstad.

- Lämplig för en mängd olika verktyg.
- Enkel att använda även för nybörjare.
- Vattenslipningsteknik för jämn och fin yta.
- Tillverkad av högkvalitativa material för lång livslängd.
- Enkel att rengöra och underhålla.

Tormek T-4 är en avancerad slipmaskin som erbjuder hög precision och hållbarhet för slipning av olika verktyg. Dess användarvänlighet och mångsidighet gör den till ett idealiskt val för både professionella och hemmafixare.

Användningsområden
Slipning och vässning av verktyg i verkstäder.
Hemmabruk för DIY-projekt.
Professionell användning inom hantverk och snickeri.

Tekniska data
Stativ ABS
Slipsten 200×40 mm
Läderbrynskiva 145×26 mm
Indikator för stendiametern Nej
Huvudaxel, brickor cch mutter i rostfritt stål Ja
Bärhandtag Ja
Snabbkoppling för läderbrynskivan Nej
Motor 230 V 1~ 50 Hz 120 W (Ineffekt)
Drift 30min/timme
Varvtal 120 varv/minut
Bredd 230 mm
Djup 200 mm
Höjd 260 mm
Vikt exkl. förpackning 8,0 kg

Levereras med
Stenjusterare SP-650
Vinkelmätare WM-200
Brynpasta PA-70
Handbok

product.downloads

Customers who bought this item also bought

1 949,00 kr
556,00 kr
138,00 kr
74,00 kr
468,00 kr
177,00 kr
398,00 kr
292,00 kr