Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Tormek
SKU   T-4BLACKFRIDAY

Tormek T-4 Slipmaskin / Knivslipmaskin Inkl. SVM-00+KJ-45

Tormek T-4 Black Friday Edition är en exklusiv och högkvalitativ slipmaskin, idealisk för slipning och vässning av olika verktyg. Denna limiterade upplaga inkluderar extra tillbehör som Tormeks SVM-00 och KJ-45, vilket ger ett extra värde på över 500 kr. Maskinen använder avancerad vattenslipningsteknik för att säkerställa hög precision och minimalt slitage på verktygen. Dess mångsidighet gör den perfekt för både hemmafixare och professionella hantverkare. Tormek T-4 är känd för sin användarvänlighet, höga kvalitet, precision och hållbarhet, vilket gör den till ett värdefullt tillägg i varje verkstad.

In stock
product.showwarehousestatus
3 744,00 kr

product.fulldescription

Tormek T-4 är en slipmaskin av högsta kvalitet, designad för att möta behoven hos både professionella och hobbyanvändare. Denna limiterade upplaga inkluderar exklusiva tillbehör som förbättrar dess mångsidighet och användarvärde. Med Tormeks SVM-00 och KJ-45, som ingår i paketet, får användaren ännu fler möjligheter att slipa och vässa en mängd olika verktyg med precision.

Maskinens vattenslipningsteknik är en av dess mest framträdande egenskaper, vilket ger en jämn och fin yta på verktygen och minimerar risken för överhettning och för tidigt slitage. Tormek T-4 är konstruerad för att vara användarvänlig, med en enkel design som gör det lätt att uppnå önskade resultat.

Tillverkad av högkvalitativa material, är Tormek T-4 byggd för att hålla. Den är robust nog att hantera tuffa arbetsförhållanden och är samtidigt enkel att underhålla och rengöra. Dess kompakta storlek och effektiva motor gör den till en idealisk lösning för alla verkstäder.

- Hög precision och minimalt slitage tack vare vattenslipningsteknik
- Mångsidighet för slipning av olika verktyg
- Lätt att använda och underhålla
- Hållbar konstruktion för långvarig användning
- Exklusiva tillbehör

Tormek T-4 är en premium slipmaskin som erbjuder exceptionell precision och mångsidighet för slipning av verktyg. Dess hållbarhet och användarvänlighet gör den till en värdefull investering för alla som värdesätter kvalitet och effektivitet i sitt arbete.

Användningsområden
Professionella verkstäder
Hemmabruk för DIY-projekt
Slipning och vässning av mejslar, knivar och borrmaskiner
Användare som söker precision och kvalitet i sitt arbete

Levereras med
Stenjusterare SP-650
Vinkelmätare WM-200
Brynpasta PA-70
Handbok HB-10
Centrerande Knivjigg KJ-45
Hållare för små knivar SVM-00

product.downloads

Customers who bought this item also bought

1 880,00 kr
316,00 kr
573,00 kr
476,00 kr
94,00 kr
593,00 kr
128,00 kr
41,00 kr