Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Tormek
SKU   SVH-320

Tormek SVH-320 Jigg för maskinhyvelstål

Tormek SVH-320 är en högpresterande jigg designad för slipning av maskinhyvelstål med Tormek slipmaskiner. Denna jigg erbjuder en enkel och effektiv lösning för att uppnå hög precision vid slipning. Tillverkad av hållbara material, är SVH-320 byggd för att vara och hanterar stål av obegränsad längd. Den är idealisk för både planhyvlar och profilhyvlar, och dess justerbara funktioner gör den mångsidig för olika verktyg. Med Tormek SVH-320 slipar du dina hyvelstål exakt och effektivt, vilket minskar avbrott i arbetet och ökar produktiviteten.

In stock
product.showwarehousestatus
1 698,00 kr

product.fulldescription

Tormek SVH-320 är en essentiell jigg för alla som arbetar med träbearbetning och behöver slipa maskinhyvelstål. Denna jigg är speciellt utformad för att användas med Tormek slipmaskiner och ger en oöverträffad precision och kvalitet i slipningen. Tillverkad av högkvalitativa material, är SVH-320 både robust och hållbar, vilket garanterar långvarig användning.

En av de största fördelarna med Tormek SVH-320 är dess förmåga att hantera stål av obegränsad längd. För stål längre än 270 mm, förskjuts de i stålhållaren och slipas i två steg, vilket säkerställer en jämn och exakt slipning längs hela stålets längd. Detta är särskilt användbart för professionella hantverkare som ofta arbetar med stora och tunga verktyg.

Jiggen är utformad för att ge en exakt styrning av verktygen under slipprocessen, vilket eliminerar gissningar och felmarginaler. Detta säkerställer att varje verktyg slipas rakt och till ett inställt slipdjup, vilket är avgörande för att uppnå optimala resultat. Dessutom är eggvinkeln lätt att ställa in, och genom att följa den medföljande instruktionen steg för steg, kan du vara säker på att få ett perfekt resultat varje gång.

- Exakt slipning för maskinhyvelstål
- Hanterar stål av obegränsad längd
- Robust och hållbar konstruktion
- Justerbara funktioner för olika verktyg
- Enkel att använda med detaljerade instruktioner

Tormek SVH-320 är en oumbärlig jigg för alla som behöver slipa maskinhyvelstål med precision. Dess robusta konstruktion och mångsidighet gör den till ett värdefullt verktyg för både professionella och hantverkare. Med Tormek SVH-320 blir slipningen enklare, snabbare och mer exakt.

Användningsområden
Professionella snickerier och träbearbetningsverkstäder
Hemmafixare och DIY-entusiaster
Utbildningsinstitutioner och träbearbetningskurser
Industriella tillämpningar där precisionsslipning krävs


Tekniska data
Typ: Slipjigg för maskinhyvelstål
Passar till: Tormek slipmaskiner
Verktygsbredd: Upp till 75 mm
Verktygshöjd: Upp till 230 mm
Verktygsvikt: Upp till 5 kg
Material: Rostfritt stål och högkvalitativ aluminium
Justerbara funktioner: För planhyvlar, tandad hyvelstål och profilhyvlar
Vikt: 2,5 kg


product.downloads

Customers who bought this item also bought

6 888,00 kr
1 949,00 kr
468,00 kr
177,00 kr
2 487,00 kr
74,00 kr
16,00 kr
354,00 kr