Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Tormek
SKU   SVD-186R

Tormek SVD-186R Jigg för skölpar

Tormek SVD-186R är en mångsidig jigg för skölpar, perfekt för svarvare och träsnidare. Den erbjuder exakt repeterbarhet och flexibilitet för olika profiler, från fingerformade skölpar till komplexa verktyg som getfötter och violinbyggarknivar.

In stock
product.showwarehousestatus
797,00 kr

product.fulldescription

Tormek SVD-186R Jigg för skölpar är en oumbärlig komponent för alla svarvare och träsnidare som strävar efter precision och mångsidighet i sitt arbete. Denna jigg är speciellt utformad för att slipa fingerformade skölpar och andra komplexa verktyg som krökta skölpar, getfötter, samt violinbyggarknivar och tantoknivar. Med SVD-186R kan du enkelt skapa och upprepa exakta profiler, vilket ger dina verktyg en optimal skärpa och form.

Jiggen är kompatibel med både Tormek T-4 och T-8, samt äldre modeller, och fungerar utmärkt med Tormeks långsamroterande, vattenkylda slipskivor. Detta garanterar en skonsam slipning som bevarar verktygets kvalitet och förhindrar överhettning. Med TTS-100 Inställningsdon för svarvstål kan du finjustera jiggen för att uppnå önskad form och eggvinkel, anpassad efter ditt specifika svarvningsbehov.

SVD-186R Jigg för skölpar är också idealisk för slipning av svarvskärstål. Med den medföljande specialaxeln kan du montera dina skärstål för enkel och kontrollerad slipning. Jiggen erbjuder även möjligheten att ställa in olika profiler, antingen genom att följa Tormeks rekommenderade profiler eller genom att skapa dina egna unika "recept".

För de som behöver avverka mycket stål vid första slipningen, är SVD-186R kompatibel med BGM-100 Monteringssats för bänkslipmaskiner, vilket ger en effektiv grovslipning innan den slutliga finjusteringen på Tormek-maskinen.

- Exakt repeterbarhet och flexibilitet för olika profiler.
- Kompatibel med Tormek T-4, T-8 och äldre modeller.
- Idealisk för både svarvning och träsnideri.
- Möjlighet att skapa egna profiler och "recept".
- Skonsam och effektiv slipning med Tormeks vattenkylda slipskivor.

Tormek SVD-186R Jigg för skölpar är en mångsidig och högkvalitativ lösning för alla som vill uppnå professionella resultat i sitt svarvnings- och träsnideriarbete.

Användningsområden
Svarvning och träsnideri.
Slipning av komplexa verktygsprofiler.
Skapande av egna unika verktygsprofiler.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

234,00 kr
574,00 kr
588,00 kr
354,00 kr
556,00 kr
138,00 kr
196,00 kr
4 385,00 kr