Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Tormek
SKU   RM-533

Tormek RM-533 Bänkmatta 533x343mm

Tormek RM-533 Bänkmatta erbjuder en stabil och halkfri arbetsyta för slipning. Tillverkad i tjockt naturgummi med upphöjda kanter, skyddar den mot vätskor och vibrationer, och är perfekt för alla Tormek-maskiner.

In stock
product.showwarehousestatus
464,00 kr

product.fulldescription

Tormek RM-533 Bänkmatta är en oumbärlig tillägg till din slipstation, särskilt utformad för att förbättra din slipupplevelse. Tillverkad i högkvalitativt naturgummi, erbjuder denna bänkmatta en robust och halkfri yta som är idealisk för alla typer av slipningsarbeten.

Med sina upphöjda kanter fångar RM-533 effektivt upp vattenspill och andra vätskor som ofta uppstår vid slipning. Detta håller din arbetsyta ren och torr, samtidigt som det minskar risken för olyckor och underlättar städningen efter avslutat arbete.

Den tjocka gummiytan på RM-533 är inte bara vattentät utan också vibrationsdämpande. Detta ger en mer stabil och kontrollerad slipning, vilket är särskilt viktigt när du arbetar med precisionsverktyg. Den stabila ytan skyddar även dina nyslipade verktyg från hårda stötar, vilket förlänger deras livslängd och håller dem i toppskick.

RM-533 Bänkmatta är speciellt utformad för att passa perfekt på Tormeks TS-740 Slipstation, men den är också kompatibel med alla Tormek-maskiner. Dess mångsidighet gör den till en idealisk lösning för alla dina slipbehov, oavsett vilken Tormek-maskin du använder.

- Vattentät och halkfri yta för säker slipning.
- Upphöjda kanter fångar upp vätskor och underlättar städning.
- Tjockt naturgummi dämpar vibrationer för stabilare slipning.
- Skyddar nyslipade verktyg från stötar.
- Kompatibel med alla Tormek-maskiner och perfekt för TS-740 Slipstation.

Tormek RM-533 Bänkmatta är en mångsidig och praktisk lösning för alla som vill ha en säker och effektiv slipupplevelse. Dess högkvalitativa material och genomtänkta design gör den till en värdefull tillägg till din sliputrustning.

Användningsområden
Hemmaverkstäder och professionella slipstationer.
Användare av Tormek slipmaskiner som vill ha en ren och säker arbetsyta.
Hantverkare och DIY-entusiaster som behöver en stabil yta för precisionsarbete.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

468,00 kr
1 949,00 kr
177,00 kr
6 888,00 kr
74,00 kr
556,00 kr
354,00 kr
2 487,00 kr