Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Tormek
SKU   PA-70

Tormek PA-70 Brynpasta

Brynpasta PA-70 Tormek är designad för att appliceras på läderbrynskivan. Med en kornstorlek på 0,003 mm polerar den din egg till en spegelblank finish, samtidigt som den eliminerar råeggen.

In stock
product.showwarehousestatus
74,00 kr

product.fulldescription

När du vill ge dina verktyg en fin avslutning och en skarp egg, är Brynpasta PA-70 Tormek det självklara valet. Denna brynpasta har framställts med precision och har en ultrafin kornstorlek på 0,003 mm.

Att använda Brynpasta PA-70 Tormek efter slipning garanterar att råeggen helt avlägsnas. Denna process är avgörande för att ge ditt verktyg en ren, skarp kant som inte bara presterar bättre, men också håller längre. Efter att råeggen avlägsnats polerar brynpastan kanten till en spegelblank finish. Denna högpolerade yta minimerar friktionen när du använder ditt verktyg, vilket i sin tur bidrar till renare snitt och ökad effektivitet.

För de som värderar noggrannhet och kvalitet i sitt arbete är Brynpasta PA-70 Tormek ett oumbärligt tillägg till sliprutinen. Det är en enkel investering som snabbt betalar av sig genom att leverera enastående resultat varje gång.

- Ultrafin kornstorlek på 0,003 mm.
- Avlägsnar effektivt råeggen efter slipning.
- Ger en spegelblank finish på eggen.
- Optimerar verktygsprestanda genom minimerad friktion.
- Enkel att applicera på läderbrynskivan.
- Långvariga resultat som ökar verktygets livslängd.

Brynpasta PA-70 från Tormek är idealisk för de som söker perfektion i sitt hantverk. Med en kornstorlek på 0,003 mm avlägsnar denna brynpasta råeggen och polerar verktygets egg till en spegelblank finish. Resultatet är en ren, skarp kant som förbättrar verktygets prestanda, minskar friktionen och förlänger dess livslängd. För enkelhet, kvalitet och effektivitet, är Brynpasta PA-70 Tormek det självklara valet.

Huvudsakliga användningsområden
Polering av verktygseggar.
Avlägsnande av råeggen.
Slutlig finish efter slipning.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

1 949,00 kr
468,00 kr
6 888,00 kr
177,00 kr
238,00 kr
556,00 kr
672,00 kr
3,00 kr