Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Tormek
SKU   AWT-250

Tormek AWT-250 Vattenbehållare med magnet för T-7 och T-2000

AWT-250 Avancerad vattenlåda är en innovativ tilläggsutrustning för Tormek slipmaskiner. Den har en utökad sarg, inbyggd magnet för stålpartiklar, droppskydd för långa verktyg och tiltfötter för optimal vattenstyrning. Passar Tormek T-7, Tormek 2000 och äldre modeller.

In stock
product.showwarehousestatus
218,00 kr

product.fulldescription

AWT-250 Avancerad vattenlåda är en essentiell uppgradering för alla som använder Tormek slipmaskiner. Denna vattenlåda är designad för att förbättra slipprocessen genom att hålla arbetsbänken torr och slipstenen ren.

En av de mest framträdande funktionerna är den inbyggda magneten som effektivt fångar upp stålpartiklar under slipningen. Detta är avgörande för att bibehålla slipstenens kvalitet och effektivitet, då stålpartiklar annars kan försämra slipegenskaperna genom att pressas in i stenens ytskikt. Rengöringen av magneten är enkel och kan göras med en pappersduk.

För de som arbetar med längre verktyg, som långa knivar och maskinhyvelstål, är droppskyddet en värdefull tillägg. Detta skydd monteras enkelt på kanten av vattenlådan och ser till att vattnet leds tillbaka in i lådan, vilket förhindrar spill på arbetsbänken.

En annan smart funktion är de medföljande tiltfötterna, som kan användas för att ge maskinen en svag lutning. Detta säkerställer att allt vatten effektivt leds ner i vattenlådan, vilket är särskilt användbart vid slipning av långa verktyg. När de inte används kan tiltfötterna enkelt fästas bredvid de ordinarie fötterna under maskinen.

AWT-250 Avancerad vattenlåda är kompatibel med Tormek T-7, Tormek 2000 och alla äldre modeller med 250 mm sten, vilket gör den till en mångsidig och praktisk uppgradering för en rad olika slipmaskiner.

- Effektiv insamling av stålpartiklar skyddar slipstenen.
- Droppskydd förhindrar spill och håller arbetsbänken torr.
- Tiltfötter för optimal vattenstyrning.
- Kompatibel med flera Tormek-modeller.
- Enkel installation och underhåll.

AWT-250 Avancerad vattenlåda är en idealisk uppgradering för Tormek slipmaskiner, som erbjuder förbättrad renhet och effektivitet i slipprocessen. Med dess inbyggda magnet, droppskydd och tiltfötter är det ett måste för alla som vill uppnå professionella slipresultat.

Användningsområden
Slipning av knivar och verktyg.
Arbete med långa verktyg som kräver extra vattenstyrning.
Användning i professionella och hemmaverkstäder.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

374,00 kr
201,00 kr
468,00 kr
218,00 kr
74,00 kr
292,00 kr
1 949,00 kr
238,00 kr