Snickers Workwear

Snickers Workwear

Om Snickers Workwear

Snickers Workwear driver utvecklingen av avancerade, mycket funktionella yrkeskläder för hantverkare, service och transport. Kalla det en passion. Snickers Workwear är en del av Hultafors Group - ett urval av förstklassiga varumärken som förbinder sig att hålla hantverkare i förgrunden. På alla sätt, en partner lita på.

Företaget grundades i Sverige 1975 och har sedan dess expanderat kraftigt. Idag är Snickers Workwear ett av Europas ledande varumärken inom yrkeskläder och finns representerat i 20 länder. Vi har stor potential för fortsatt expansion och tillväxt. Vi kommer att fortsätta vår expansion på nya marknader, och välkomnar nya företag och företagare från östra och södra Europa att kontakta oss för diskussioner om möjligheterna till samarbete.

Vår historia

Det hela börjar med en sann historia. Frustration och ilska leder till en innovation, som i sin tur skapar ett företag. Det är detta som gör Snickers Workwear så speciellt, en sann historia från verkliga livet. Från 1959 till 1972 arbetade grundaren av Snickers Workwear, Matti Viio, som elektriker – först med att bygga högspänningsledningar och därefter med installation i hemmiljö och industri. Tekniskt sett hände en hel del under de där åren. Material och verktyg utvecklades, liksom arbetsmetoderna. Det var bara en sak som inte förändrades: arbetskläderna. De var likadana som vid mitten av 1800-talet. De var säkert utmärkta på den tiden, men under de över hundra år som gått så hade folks krav ändrats. Arbetskläderna uppfyllde inte de aktuella kraven på funktion, komfort och design. Tillverkarna visade inget intresse i arbetarnas verkliga behov.

Vid flera tillfällen föreslog Matti Viio förbättringsåtgärder, men ingen lyssnade. Till slut förlorade han sitt humör och blev riktigt arg: "En dag gick jag hem från jobbet och designade mina egna kläder att arbeta i! Det var min protest mot den etablerade arbetsklädsindustrin. Jag ville visa att vi arbetare har stolthet och kunskap, och att vårt behov av respekt är detsamma som för alla andra grupper i samhället. " Andan inom Snickers Workwear är fortfarande densamma som när företaget startade. Snickers Workwear har alltid löst funktionella problem för yrkesmässiga behov. En kombination av yrkeskunnande, yrkesstolthet och självkänsla.

Snickers Workwear driver utvecklingen av avancerade, mycket funktionella yrkeskläder för hantverkare, service och transport. Kalla det en passion. Snickers Workwear är en del av Hultafors Group - ett urval av förstklassiga varumärken som hjälper hantverkare att vara i förgrunden. På alla sätt, en partner lita på.

Våra kärnvärden

Lita på
På alla sätt, internt och externt, är vi en partner att lita på. Vi presterar vid rätt tidpunkt och enligt förväntan. 

Människor
Företag och organisationer handlar om människor. Det är människorna som gör skillnaden mellan genomsnittlig prestation och framgång. Vi tror på våra anställda och vi respekterar individen. Vi stöder dem i deras utveckling och delaktighet i företagets framgång.

Tradition
Entreprenörskap är hur det började, och det är den inställningen vi tar med oss. Vi arbetar som ett team utan prestige och strävar mot gemensamma mål. Engagemang och proaktivitet är viktigt i allt vi gör.

Integritet och medborgarskap
Det finns inga genvägar när det gäller affärsetik och vi bedriver vår verksamhet med kompromisslös integritet. Vår verksamhet är en del av samhället vi arbetar inom. Vi tar vårt sociala ansvar på allvar, inklusive att främja en hållbar miljö.

Vår vision

Att vara den mest önskvärda partnern för distributörer och förstahandsvalet för hantverkare i hela Europa.

Vår mission

Att vara den mest dynamiska och pålitliga partnern som erbjuder förstklassiga varumärken med innovativa produkter, utformade för att hålla hantverkare i spetsen.

Utvalda kampanjer

 • FRAKT 69:-
 • FRAKTFRITT ÖVER 499:-
 • SNABBA LEVERANSER
 • KVALITET TILL RÄTT PRISER

Kundtjänst

Telefon: 010-1990000
E-post: info@toolab.se

Öppetider Butik

Måndag-Fredag 06.45-16.30

BESÖK VÅR BUTIK

Toolab Verktyg AB
Victor Hasselblads gata 10
421 31 Västra Frölunda

Tel: 010-1990000

Varför Toolab?

 • Frakt 69:-
 • Fraktfritt över 499:-
 • Snabba leveranser
 • Kvalitet till rätt priser
 • Stort sortiment

Hos oss handlar du alltid tryggt. Vi är dessutom certifierade av trygg e-handel.

 • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
 • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan

Välj företag eller privat

Priserna visas då exklusive eller inklusive moms.