Oregon

Oregon

Beläget omkring 30 kilometer söder om Bryssel, ansvarar Blount Europe SA för marknadsföring och distribution av OREGON ® produkter inom länderna i Väst, Central och Östeuropa, Afrika och Mellanöstern.

Etablerade i Belgien sedan 1967, ger Blount Europe SA marknadsföring och distributionsstöd till en helägd filialverksamhet i Frankrike, och anknutna dotterbolag i Tyskland, Sverige, Storbritannien och Ryssland. Över 50 länder betjänas av ett etablerat nätverk av oberoende nationella distributörer som tillhandahåller produkter och tjänster till ett omfattande nätverk av specialiserade återförsäljare.

DET SOM SKILJER OSS FRÅN ANDRA:


Sedan utvecklingen av den första sågkedjan för över 50 år sedan, har OREGON® varit i täten för utvecklingen av skärutrustning. OREGON® har kontinuerligt tagit fram nya innovativa produkter på marknaden som innehåller den senaste utvecklingen inom skärprestanda och säkerhet, särskilt sågkedjor med låg kastrisk, minskade vibrationer, smala skär samt förbättrade smörjegenskaper. OREGON® är verkligen ett världsomspännande företag med anläggningar i Portland, Oregon USA, Guelph, Ontario Kanada och Curitiba nr. São Paolo i Brasilien, samt distributionscentraler i Tokyo, Japan, Moskva-Ryssland, Tewkesbury-Storbritannien, Tübingen-Tyskland, Lyon-Frankrike, Varberg-Sverige och Mont-Saint-Guibert/Courcelles-Belgien.

 

Företaget och våra 4500 medarbetare är fast beslutna om total kvalitet. Tillämpningen av strategisk produktutveckling och statistisk processtyrning i kombination med avancerad tillverkning och teknik är kärnan i vår verksamhet. Detta säkerställer att man kan ha fullt förtroende för de produkter vi tillverkar, med vetskap om att deras kvalitet och tillförlitlighet kommer att överträffa förväntningarna och att de helt enkelt är det bästa man kan köpa för pengar. Vi är stolta över det positiva bidrag som vi har gjort för världens skogsindustri efter de första banbrytande dagarna på 1940-talet. Vi åtar oss att producera effektiva, produktiva och innovativa produkter samt främja miljövänliga metoder.

 • FRAKT 69:-
 • FRAKTFRITT ÖVER 499:-
 • SNABBA LEVERANSER
 • KVALITET TILL RÄTT PRISER

Kundtjänst

Telefon: 010-1990000
E-post: info@toolab.se

Öppetider Butik

Måndag-Fredag 06.45-16.30

BESÖK VÅR BUTIK

Toolab Verktyg AB
Victor Hasselblads gata 10
421 31 Västra Frölunda

Tel: 010-1990000

Varför Toolab?

 • Frakt 69:-
 • Fraktfritt över 499:-
 • Snabba leveranser
 • Kvalitet till rätt priser
 • Stort sortiment

Hos oss handlar du alltid tryggt. Vi är dessutom certifierade av trygg e-handel.

 • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
 • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan

Välj företag eller privat

Priserna visas då exklusive eller inklusive moms.