Champion Generators

Champion Generators

Champion GeneratorsGER KRAFT ÅT DITT LIV
Champion Power Equipment är en marknadsledare i elverksutrustning. Champion har många års erfarenhet av att tillhandahålla pålitlig, uthållig och portabel elförsörjning. Våra produkter är designade och utvecklade i USA för både först nordamerikansk och senare den europeiska marknaden. För arbetet, semestern eller hemmet sätter vi standarden för kvalité och prestanda. Vi tillverkar proukter som gör ditt liv enklare.

KRAFTEN I CHAMPION
Sedan 2003 har Champion och Warrior fått ett rykte om att utveckla, designa och tillverka världens mest kompletta elverk. Från vårt globala huvudkontor i Santa Fe Springs, i Kalifornien, har vi expanderat vår verksamhet i Nordamerika till att innefatta anläggningar i Jackson, Milwaukee och Toronto. Sedan 2014 finn vi även i Europa vilket vi är mycket stolta över. Idag innehåller vår produktlinje portabla elverk, Home Standby elverk, motorer, winchar, pumpar, högtryckstvättar och andra maskiner. Med över 2,5 miljoner sålda elverk i Nordamerika är Champion det största varumärket inom elverk.

INNOVATIVA LÖSNINGAR
Champion har alltid legat långt fram när det gäller innovation och produktutveckling inom alla våra produktområden. Vi har de enda elverken i världen som från grunden är utvecklade att drivas på två bränslen - Dual Fuel. Vi har trådlösa fjärrkontroller, Cold Start-funktioner och möjlighet att parkoppla elverk för att nämna några av de innovationer vi är stolta över. Att driva utveckling och innovation finns i vårt DNA och vi försöker alltid lyssna på våra kunder och möta deras behov. Internt kallar vi det att "se runt hörnet".

CHAMPIONS MOTORTEKNOLOGI
Vårt utvecklingscenter "Champion Engine Technology" (CET) är baserat i Milwakee i Winsconsin, USA. Här bedrivs forskning och utveckling av våra motorer som utgör hjärtat i de flesta av våra produkter. I CET jobbar några av de skarpaste ingenjörerna som finns och det kräver givetvis att anläggningen håller lika hög klass. Den senaste nyheten är vår V-twin motor som kommer att sitta i många produkter framöver. Vill du se hur det ser ut? Kolla bland våra filmer!

 • FRAKT 69:-
 • FRAKTFRITT ÖVER 499:-
 • SNABBA LEVERANSER
 • KVALITET TILL RÄTT PRISER

Kundtjänst

Telefon: 010-1990000
E-post: info@toolab.se

Öppetider Butik

Måndag-Fredag 06.45-16.30

BESÖK VÅR BUTIK

Toolab Verktyg AB
Victor Hasselblads gata 10
421 31 Västra Frölunda

Tel: 010-1990000

Varför Toolab?

 • Frakt 69:-
 • Fraktfritt över 499:-
 • Snabba leveranser
 • Kvalitet till rätt priser
 • Stort sortiment

Hos oss handlar du alltid tryggt. Vi är dessutom certifierade av trygg e-handel.

 • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
 • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan

Välj företag eller privat

Priserna visas då exklusive eller inklusive moms.