Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Thermapen
SKU   235-437

Thermapen ONE Snabbtermometer Grön

Thermapen Professional är en snabb och exakt termometer, älskad av stjärnkockar för sin precision. Med patenterad 360° display, automatisk avstängning och ett brett mätområde, ger den fullständig temperaturkontroll i köket.

In stock
product.showwarehousestatus
936,50 kr

product.fulldescription

Thermapen® Professional, tidigare känd som "SuperFast Thermapen® 4", är den ultimata kökshjälpen för total temperaturkontroll. Denna termometer är den mest sålda i Storbritannien och ett föredraget val av toppkockar över hela världen tack vare dess snabba och extremt precisa mätningar.

Termometern har en patenterad 360° display som gör det lätt att avläsa temperaturen oavsett vinkel. Den har en automatisk avstängningsfunktion för att spara batteri och är vattentät för enkel rengöring. Thermapen® Professional erbjuder ett brett mätområde på -49 till 299,9 °C med en garanterad noggrannhet på +/- 0,4 grader.

Med ett kalibreringscertifikat och en garantitid på 5 år, ger Thermapen® Professional långvarig pålitlighet. Den drivs av ett AAA-batteri och har en batteritid på 2000 timmar. Lämplig för en mängd matlagningsmetoder, inklusive stekning, grillning, bakning och syltkokning.

- Snabba och precisa mätningar.
- Patenterad 360° display för enkel avläsning.
- Vattentät och lätt att rengöra.
- Lång batteritid och automatisk avstängning.
- Levereras med kalibreringscertifikat och 5 års garanti.

Thermapen® Professional är den ultimata kökshjälpen för alla som vill ha fullständig kontroll över matlagningstemperaturen. Dess snabba och precisa mätningar gör det till ett måste i varje ambitiöst kök.

Tekniska data
Färg: Grön

product.downloads

Customers who bought this item also bought

90,00 kr
936,50 kr
936,50 kr
110,00 kr
936,50 kr
217,50 kr
124,00 kr
936,50 kr