Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: FAST
SKU   7319972862299

Täcklock för Karminfästningar 14/19mm Furu (12st)

FAST täcklock på 14mm i furu är en elegant lösning för att dölja hål efter karminfästningar i diverse snickeriprojekt. Med en ytterdiameter på 16 mm erbjuder dessa lock en diskret och estetisk finish. Varje förpackning innehåller 12 stycken lock, vilket gör det enkelt att fullfölja även större projekt. Tillverkade av högkvalitativ furu, integreras dessa täcklock smidigt med träytor och bidrar till en snygg och professionell slutresultat. Dessa lock är idealiska för både professionella hantverkare och DIY-entusiaster som vill åstadkomma en ren och polerad look på sina arbeten.

In stock
product.showwarehousestatus
65,00 kr

product.fulldescription

FAST täcklock på 14mm tillverkade i furu är designade för att ge en elegant och snygg lösning på ett vanligt problem inom snickeri och byggnation – att dölja synliga hål efter karminfästningar. Dessa täcklock har en ytterdiameter på 16 mm, vilket gör dem tillräckligt stora för att effektivt täcka hål, samtidigt som de behåller en diskret profil.

Varje förpackning innehåller 12 stycken täcklock, vilket är bekvämt för både mindre och större projekt. Användaren kan enkelt avsluta sitt arbete med en ren och professionell look utan att behöva oroa sig för att köpa flera förpackningar.

Dessa täcklock är tillverkade av furu, ett populärt material inom snickeri och möbeltillverkning på grund av dess hållbarhet och estetiska kvaliteter. Furu är inte bara starkt och hållbart, men också lätt att arbeta med och måla eller behandla för att matcha övriga delar av konstruktionen eller möbeln.

Installationen av FAST täcklock är enkel och kräver inga specialverktyg. De är designade för att enkelt passa in i hålen efter karminfästningar, vilket ger en slät och jämn yta som kan målas över eller lämnas naturlig för att matcha träets ton.

Täcklocken är inte bara funktionella utan också estetiskt tilltalande. De erbjuder en snygg och polerad finish som förbättrar det övergripande utseendet på fönsterkarmar, dörrkarmar, och andra träkonstruktioner. Detta gör dem till ett utmärkt val för både professionella hantverkare och hemmafixare som vill uppnå en högkvalitativ finish på sina projekt.

- Perfekt storlek (14mm) för att dölja hål vid karminfästningar
- Ytterdiameter på 16 mm för optimal täckning
- Varje förpackning innehåller 12 lock
- Tillverkad i högkvalitativ furu för estetisk finish
- Enkel installation utan behov av specialverktyg
- Idealisk för en mängd olika snickeriprojekt
- Ger en ren och polerad look till färdiga arbeten

Användningsområden
FAST täcklock i furu är idealiska för användning i en mängd olika bygg- och snickeriprojekt. De är särskilt användbara för att täcka hål efter karminfästningar i fönsterkarmar, dörrkarmar, möbler och andra träkonstruktioner. Dessa lock är perfekta för både professionella snickare som vill uppnå en snygg finish på sina installationer, samt för DIY-entusiaster som arbetar med hemmaprojekt och vill ha en polerad och professionell look på sina arbeten.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

5 563,00 kr
1 744,00 kr