Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Stokvis
SKU   PN60955033OR

Stokvis Byggtejp Orange 50mm x 33m

Stokvis byggtejp är en kraftfull tejp designad för byggbranschen, med exceptionell vidhäftningsförmåga på även de mest utmanande ytorna, inklusive smutsiga och grova ytor. Tejpen är flexibel även i kallare temperaturer och kan lätt rivas av för hand. Denna orange byggtejp är 50 mm bred och har en längd på 50 m, vilket gör den idealisk för korttidsmaskering på material som betong, cement, gips, metall och trä. Den är också ett utmärkt val för maskering och skydd vid fasadarbeten.

In stock
product.showwarehousestatus
57,00 kr

product.fulldescription

Stokvis byggtejp erbjuder en pålitlig och mångsidig lösning för professionella byggprojekt. Dess högkvalitativa vidhäftningsförmåga säkerställer att tejpen fäster ordentligt även på ytor som är orena eller har en grov textur. Denna egenskap är särskilt värdefull i en byggmiljö där rena ytor kan vara svåra att upprätthålla.

Även när temperaturen sjunker, behåller Stokvis byggtejp sin smidighet, vilket gör den praktisk att använda under alla säsonger. Användarvänligheten förstärks av möjligheten att riva av tejpen för hand, vilket eliminerar behovet av skärande verktyg och påskyndar arbetet på plats.

Rekommenderad för korttidsanvändning som maskeringstejp, är den robust nog att tillämpas på hårda material som betong, cement och gips, samt på metall- och träytor (förutom parkett där andra försiktighetsåtgärder kan behövas). Dess styrka och hållbarhet gör den också till ett utmärkt skyddstejp för fasadarbeten, där den står emot väder och vind och ger skydd mot färgstänk och smuts.

Den iögonfallande orange färgen på tejpen gör den lätt att identifiera, vilket kan bidra till ökad säkerhet på arbetsplatsen. Med en bredd på 50 mm och en längd på 50 m erbjuder rullen tillräckligt med material för att täcka stora områden utan behov av ständiga byte.

- Stark vidhäftning på även orena och grova ytor.
- Behåller flexibilitet i kallare temperaturer.
- Lätt att riva av för hand, inget verktyg behövs.
- Idealisk för maskering och skydd vid fasadarbeten.
- Orange färg för god synlighet och ökad säkerhet.

Stokvis byggtejp är en hållbar och användarvänlig tejp med utmärkt vidhäftning för byggindustrin. Dess handavrivningsfunktion och förmåga att fungera i låga temperaturer gör den till en pålitlig följeslagare för alla typer av bygg- och renoveringsprojekt.

Användningsområden
Maskering och skydd vid målning och putsning.
Tillfällig fixering av material på byggarbetsplatser.
Skyddstejp för tunga material såsom betong och metall.

Tekniska data
Bredd 50mm
Längd 50m

product.downloads

Customers who bought this item also bought

54,00 kr
45,00 kr
16,00 kr
196,00 kr
21,00 kr
44,00 kr
8,00 kr
49,00 kr