Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Stihl
SKU   63110112413

Stihl RME 235 Elektrisk Gräsklippare (->300kvm)

Stihl ME 235 Elgräsklippare - Lättmanövrerad, kompakt, lätt. Den eldrivna gräsklipparen RME 235 utmärker sig på små ytor. Med sina kompakta mått, med 33 cm klippbredd och en vikt på endast 13 kg är den mycket lättmanövrerad runt rabatter och buskar.

product.temporarilyunavailable

Sorry - this product is no longer available

1 889,00 kr

product.fulldescription

Stihl ME 235 Elgräsklippare - Lättmanövrerad, kompakt, lätt

Den eldrivna gräsklipparen RME 235 utmärker sig på små ytor. Med sina kompakta mått, med 33 cm klippbredd och en vikt på endast 13 kg är den mycket lättmanövrerad runt rabatter och buskar. Tack vare sin 1,2 kW elmotor klipper den snyggt och är mycket tystgående. Klipphöjden kan ställas in centralt i 5 lägen, den fällbara 30 liters gräsuppsamlaren med integrerad mängdindikator är mycket lätt att tömma.

Bärhandtag
Längst fram på gräsklipparen sitter ett bärhandtag integrerat. Praktiskt och bekvämt för transport. Handtaget kan också användas vid surrning.

Fläktkniv
Fläktkniven skapar en mycket kraftig luftström som rätar upp grässtråna innan de klipps av och slungas rakt in i uppsamlaren. Det ger ett perfekt klippresultat och en otrolig uppsamlingsförmåga.

Höjdinställbart handtag
Med den rätta inställningen blir klippningen bekvämare: handtag höjdinställbart i 2 lägen med genomgående dödmansgrepp och vred

Integrerad kabeldragavlastning
Den intelligenta kabeldragavlastningen förhindrar att förlängningskabeln lossnar mitt under arbetet.

Lättahanterlig gräsuppsamlare
Gräsuppsamlaren fylls optimalt och är mycket enkel att tömma.

Mängdindikator
På alla Stihls uppsamlarmaskiner har gräsuppsamlaren en integrerad mängdindikator. Du behöver aldrig stanna för att kontrollera om uppsamlaren är full, det syns direkt medan du arbetar.

Plastkåpa
Den enskaliga kåpan på Stihl gräsklippare och vertikalskärare är av högkvalitativ, slagtålig, värme- och UV-beständig polymer.

Uppsamlare
Luftöppningarna i uppsamlaren är riktade nedåt så att gräs och damm inte virvlar uppåt mot dig som användare eller klipparen. En integrerad mängdindikator talar om när uppsamlaren är full och den delbara konstruktionen gör den mycket enkel att tömma och rengöra.

Tekniska data
Drift     Nej
Effekt W     1.200
Gräsyta m²     upp till 300
Klippbredd cm     33
Klipphöjd mm     25-65
Ljudeffektnivå garanterad LwA dB(A)     93
Ljudtrycksnivå enligt LpA dB(A)     80
Start / Stopp /     ES Elektrostart / MS Motorstopp
Tolerans K m/s²     0,7
Tolerans KpA dB(A)     2
Uppsamlare l     30
Vibrationsvärde ahw m/s²     1,4
Vikt kg     13

product.downloads