Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Stihl
SKU   63570113416

Stihl RM 2 R Bensindriven Gräsklippare (->1500m2)

Stihl gräsklippare RM 2 R är en robust och effektiv bioklippare för medelstora gräsmattor. Stark motor som ger en konstant effekt och driver kniven med 46 cm klippbredd för att leverera ett perfekt resultat. Kniven finklipper gräset och återför det som naturlig gödning och fukt, inget gräs att samla upp efter klippningen.

In stock
product.showwarehousestatus
4 034,00 kr

product.fulldescription

Stihl gräsklippare RM 2 R är en robust och effektiv bioklippare för medelstora gräsmattor. Stark motor som ger en konstant effekt och driver kniven med 46 cm klippbredd för att leverera ett perfekt resultat. Kniven finklipper gräset och återför det som naturlig gödning och fukt, inget gräs att samla upp efter klippningen. För enklare förvaring och transport fälls handtaget på klipparen enkelt ner med hjälp av Quick-Fix snabblåsen.

Biokniv
Den specialutformade biokniven klipper gräset i flera steg till fina partiklar så att det kan återföras till gräsmattan som naturlig gödning.

Bärhandtag
Ett integrerat handtag som underlättar vid förflyttning, transport och lastning. Bärhandtaget är också bra att använda om gräsklipparen behöver säkras under transport.

Klipphöjdsinställning axelvis
Med den axelvisa klipphöjdsinställningen kan klipphöjden ställas in separat för fram- och bakaxeln på STIHLs gräsklippare.

Lättrullande hjul
De lättrullande hjulen på STIHLs gräsklippare är både robusta och har lång livslängd. För att de skall vara så enkla som möjligt att köra och manövrera med är de försedda med specialprofil både för drivning och riktningsstabilitet.

Quick-Fix snabblås
Handtagsramen är utrustad med Quick-Fix snabblåsen vilket gör det mycket enkelt att fälla och fälla upp handtaget före eller efter klippningen.

ReadyStart lättstartsystem
Med ReadyStart teknologin startar motorn på STIHLs bensindrivna gräsklippare otroligt enkelt både vid kallstart och varmstart.

Stålplåtskåpa
Med den vridstyva konstruktionen i stålplåt blir kåpna väldigt robust. En kåpa med lång livslängd också under tuffa förhållanden.

Tekniska data
Arbetsvarvtal v/min 2.900
Cylindervolym cm³ 140
Gräsyta m² upp till 1.500
Klippbredd cm 46
Klipphöjd mm 28-85
Ljudeffektnivå garanterad LWAd [dB(A)] dB(A) 94
Motortyp Serie 550 EX OHV RS
Nominell effekt 2,1 kW / 2,8 hk
Tolerans KpA [dB(A)] dB(A) 2
Vibrationer handtag ahw m/s² 7,9
Vibrationer tolerans K m/s² 3,16
Vikt kg 22

product.downloads

Customers who bought this item also bought

75,00 kr
93,00 kr
129,00 kr
1 775,00 kr
619,00 kr
54,00 kr