Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Stihl
SKU   00008840519

Stihl Dynamic BT Hörselskydd med Bluetooth - Effektivt skydd och modern bekvämlighet

Stihl Dynamic BT är hörselskydd som kombinerar effektivt ljudskydd med modern Bluetooth-teknologi. Perfekt för arbetsplatser med höga ljudnivåer, dessa hörselskydd erbjuder enkel streaming till din mobil och har en inbyggd mikrofon för att ta emot samtal. Med en räckvidd på 10 meter och upp till 38 timmars drifttid är de både praktiska och bekväma att använda under långa arbetspass.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Stihl Sommarkampanj 2024

Nu har du chansen att fynda under vår stora sommarkampanj på utvalda STIHL-produkter!

Ta del av fantastiska erbjudanden på högkvalitativa verktyg för alla dina trädgårds- och skogsbruksbehov. Kampanjen gäller så långt lagret räcker eller till och med den 31 augusti. Missa inte denna möjlighet att utrusta dig med några av marknadens bästa verktyg till oslagbara priser. Passa på att besöka din närmaste återförsäljare eller vår onlinebutik för att se hela utbudet och ta del av erbjudandena innan de tar slut.

1 424,00 kr

product.fulldescription

Stihl Dynamic BT hörselskydd är utformade för att ge optimalt skydd mot höga ljud samtidigt som de erbjuder modern bekvämlighet med Bluetooth-teknologi. Hörselskydden gör det enkelt att strömma musik och ta emot samtal direkt från din mobiltelefon utan att behöva ta av kåporna. Bluetooth-funktionen har en räckvidd på 10 meter, vilket ger dig friheten att röra dig fritt på arbetsplatsen.

Hörselskydden är utrustade med lättåtkomliga knappar som låter dig styra musikuppspelningen (spela, pausa, nästa, föregående) och hantera inkommande samtal (svara/avvisa, avsluta samtal) direkt från kåporna. Dessutom kan du justera volymen upp och ned för att anpassa ljudnivån efter dina behov.

Stihl Dynamic BT har ett inbyggt litiumjonbatteri som ger upp till 38 timmars drifttid, vilket gör dem idealiska för långa arbetspass. När batteriet behöver laddas, kan du enkelt använda den medföljande USB-laddkabeln för att snabbt och bekvämt återställa full kapacitet.

För att säkerställa maximal komfort har hörselskydden en justerbar hjässbygel med en mjuk, utbytbar hjässkudde. Detta gör att de sitter bekvämt på huvudet även under längre perioder.

- Kombinerar hörselskydd med Bluetooth-teknologi för enkel streaming och samtal
- Räckvidd på 10 meter för fri rörelse på arbetsplatsen
- Lättåtkomliga knappar för musik- och samtalskontroll
- Inbyggt litiumjonbatteri med upp till 38 timmars drifttid
- Justerbar hjässbygel med mjuk, utbytbar hjässkudde
- USB-laddkabel medföljer för enkel laddning
- Överensstämmer med EN 352 och har en SNR på 29 för effektiv ljuddämpning

Användningsområden
Stihl Dynamic BT hörselskydd är perfekta för användning i bullriga arbetsmiljöer som byggarbetsplatser, verkstäder och industriområden. De är idealiska för yrkesverksamma som vill kombinera hörselskydd med möjligheten att lyssna på musik eller ta emot samtal utan att behöva avbryta arbetet.

Tekniska data
Bluetooth® räckvidd 10 m
Batteritid Upp till 38 timmar
Justerbar hjässbygel med mjuk, utbytbar hjässkudde
Överensstämmer med EN 352
SNR 29

Levereras med
Stihl Dynamic BT hörselskydd
USB-laddkabel

product.downloads

Customers who bought this item also bought

109,00 kr
235,00 kr
23,00 kr
133,00 kr
63,00 kr
53,00 kr
355,00 kr
6 663,00 kr