Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Stihl
SKU   GA010116918

Stihl GTA 26 Grenkap 10cm 10,8V (1x2,6ah)

Stihl GTA 26 är en batteridriven grenkap som är en multitalang, perfekt för beskärning av träd och buskar, trädgårdsavfall och mindre byggjobb. Den är utrustad med en kraftfull 1/4" PM3 sågkedja, har antihalkbeläggning på handtaget och utmärkt ergonomi. Kedjan byts enkelt utan verktyg, och grenkapen har ett flexibelt kedjeskydd samt en LED laddningsindikator. Levereras med batteri, laddare och tillbehör.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Stihl Sommarkampanj 2024

Nu har du chansen att fynda under vår stora sommarkampanj på utvalda STIHL-produkter!

Ta del av fantastiska erbjudanden på högkvalitativa verktyg för alla dina trädgårds- och skogsbruksbehov. Kampanjen gäller så långt lagret räcker eller till och med den 31 augusti. Missa inte denna möjlighet att utrusta dig med några av marknadens bästa verktyg till oslagbara priser. Passa på att besöka din närmaste återförsäljare eller vår onlinebutik för att se hela utbudet och ta del av erbjudandena innan de tar slut.

1 869,00 kr

product.fulldescription

Stihl GTA 26 är en mångsidig och batteridriven grenkap som erbjuder hög prestanda och användarvänlighet för både hem och professionellt bruk. Denna grenkap är utrustad med en 1/4" PM3 sågkedja som ger utmärkt skäreffekt och kraft, vilket gör den idealisk för en mängd olika uppgifter, från beskärning av träd och buskar till hantering av trädgårdsavfall och mindre byggprojekt.

Den kraftfulla STIHL Picco Micro 3 sågkedjan har en kedjehastighet på 8 m/s, vilket möjliggör snabba och rena snitt. För extra säkerhet har grenkapen ett flexibelt kedjeskydd som kan fällas upp 90°, vilket skyddar användaren utan att hindra arbetet. Antihalkbeläggningen på handtaget och den utmärkta ergonomin gör arbetet bekvämt och säkert.

Stihl GTA 26 har en integrerad LED laddningsindikator som gör det enkelt att hålla koll på batterinivån. Kedjan kan bytas snabbt och enkelt utan verktyg, tack vare den verktygslösa kedjebytesfunktionen. Genom att lossa kopplingskåpan via vredet, kan kedjan bytas och spännas automatiskt.

- Multitalang för beskärning, trädgårdsavfall och mindre byggjobb
- Effektiv 1/4" PM3 sågkedja med hög skäreffekt
- Flexibelt kedjeskydd för säkerhet utan att hindra arbetet
- Antihalkbeläggning och ergonomiskt handtag för bekvämt användande
- LED laddningsindikator för enkel övervakning av batterinivå
- Verktygslöst kedjebyte för snabb och enkel hantering
- Levereras med batteri, laddare och tillbehör

Användningsområden
Stihl GTA 26 är idealisk för trädgårdsägare, landskapsarkitekter och hantverkare som behöver en mångsidig och pålitlig grenkap för olika uppgifter. Den är perfekt för beskärning av träd och buskar, hantering av trädgårdsavfall och mindre byggprojekt.

Tekniska data
Delning sågkedja 1/4" P
Effekt 11V
Svärd spårbredd 1,1 mm
Svärdslängd 10 cm
Sågkapacitet i snitt 40
Vikt 1,2 kg

Levereras med
1x Lithium-Ion batteri AS 2 10,8V 2,6Ah
1x Laddare AL 1
1x Light svärd 10 cm
1x 1/4" PM3-sågkedja
1x Multioil Bio 50 ml
1x Transportväska med öglor för väggmontage


product.downloads

Customers who bought this item also bought

125,00 kr
403,00 kr
73,00 kr
19,00 kr
461,00 kr
349,00 kr
30,00 kr
1 465,00 kr