Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Stihl
SKU   48160114104

Stihl FSE 52 Grästrimmer (500W)

FSE 52 är en tyst och kraftfull eltrimmer, perfekt anpassad för hemmaträdgården. Med justerbar längd, enkel trådmatning och kabeldragavlastning, ger den användarvänlighet utan avbrott. Distansbygel skyddar plantor, medan den medföljande skyddsglasögonen garanterar säkerhet. Med ett justerbart loophandtag och ett roterande trimmerhuvud, får du perfektion i varje hörn.

In stock
product.showwarehousestatus
1 484,00 kr

product.fulldescription

FSE 52 är inte bara en eltrimmer - det är trädgårdsvård med precision och komfort. Med sin moderna design, kombinerar den kraft med tyst drift, vilket ger en behaglig användarupplevelse.

Justeringen av trimmerlängden tillåter perfekt arbetsställning, vilket gör den lämplig för alla, oavsett höjd. Och när det är dags att mata ut ny tråd? Inga problem. Med dess enkla påfyllnings- och matningsfunktion kommer du att fortsätta ditt arbete utan avbrott.

Under användning, eliminerar den integrerade kabeldragavlastningen risken för avbrott, genom att säkerställa att förlängningskabeln alltid är på plats. Detta betyder färre störningar och mer effektivt arbete.

Men det handlar inte bara om effektivitet; det handlar också om att värna om din trädgård. Distansbygeln garanterar att bark och plantor är säkra, då trimmertråden aldrig går utöver skyddets gräns.

FSE 52 ser även till din säkerhet. Medföljande skyddsglasögon, med ventilerade sidor och omfattande sidoskydd, säkerställer optimal syn och skydd.

Loophandtaget, som är justerbart, erbjuder precision, särskilt i trånga utrymmen som mellan buskar eller för kantputsning. Det roterande trimmerhuvudet, justerbart upp till 45°, erbjuder ytterligare flexibilitet, särskilt vid svåra vinklar eller runt hinder.

- Tyst och kraftfull prestanda för optimal användarupplevelse.
- Justerbar längd för perfekt arbetsställning oavsett användarens höjd.
- Enkel trådmatning och kabeldragavlastning för effektivt arbete utan avbrott.
- Distansbygel skyddar trädgården, förhindrar skador på plantor och bark.
- Inkluderade skyddsglasögon med överlägsen säkerhet och komfort.
- Flexibilitet med justerbart loophandtag och roterande trimmerhuvud.

FSE 52 eltrimmer kombinerar kraft, tystnad och precision för ditt trädgårdsarbete. Med justerbarhet, skyddsglasögon, distansbygel och roterande trimmerhuvud, ger den en oöverträffad användarupplevelse. Perfekt för hemmaträdgårdar, garanterar den effektivitet, säkerhet och trädgårdsvård av högsta kvalitet.

Användningsområden
Trädgårdsunderhåll
Kantputsning
Trånga utrymmen som mellan buskar
Klippning runt hinder
Arbete under bänkar och andra trånga utrymmen

Tekniska data
Arbetsradie diameter mm 300
Effekt W 500
Ljudeffektnivå dB(A) 1) 94,0
Ljudtrycksnivå dB(A) 1) 83,0
Märkspänning V 230
Skärverktyg AutoCut C 2-2
Totallängd m 2) 1,31
Vibrationer vänster/höger m/s² 3) 3,0/4,5
Vikt kg 2,2

product.downloads

Customers who bought this item also bought

70,00 kr
78,00 kr
195,00 kr
1 199,00 kr
1 070,00 kr
100,00 kr
105,00 kr
207,00 kr