Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Stihl
SKU   41802000679

Stihl FS 131 Röjsåg 1,9hk

Stihl Röjsåg FS 131 är en kraftfull och mångsidig trimmer, perfekt för alla typer av grästrimning. Dess användarvänliga design inkluderar ett bekvämt styrhandtag och möjlighet att utrusta maskinen med olika skärverktyg. Röjsågen är utrustad med ett automatiskt dekompressionssystem för enkel start och ett effektivt antivibrationssystem för högsta komfort. Med Stihls prisbelönta 4-MIX-motor erbjuder den en pålitlig, kraftfull prestanda med lägre utsläpp. Dessutom har den långa rengöringsintervaller tack vare det lättillgängliga luftfiltret och levereras med skyddsglasögon för din säkerhet.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Stihl Sommarkampanj 2024

Nu har du chansen att fynda under vår stora sommarkampanj på utvalda STIHL-produkter!

Ta del av fantastiska erbjudanden på högkvalitativa verktyg för alla dina trädgårds- och skogsbruksbehov. Kampanjen gäller så långt lagret räcker eller till och med den 31 augusti. Missa inte denna möjlighet att utrusta dig med några av marknadens bästa verktyg till oslagbara priser. Passa på att besöka din närmaste återförsäljare eller vår onlinebutik för att se hela utbudet och ta del av erbjudandena innan de tar slut.

6 663,00 kr

product.fulldescription

Stihl Röjsåg FS 131 är en kraftfull lösning för alla typer av grästrimning. Den är utrustad med ett behagligt styrhandtag, vilket gör röjsågen lätt att manövrera. Du kan utrusta FS 131 med ett trimmerhuvud, en slyklinga eller en sågklinga.

Röjsågen har ett automatiskt dekompressionssystem som förlänger ventilens öppningstid vid start, vilket minskar kraften som krävs för att starta motorn. Detta minskar påfrestningen på dig som användare och skyddar även maskinens startsystem.

Med engreppsreglage kan du bekvämt styra alla motorfunktioner med en hand, vilket gör maskinen både enklare och säkrare att använda.

Det lättillgängliga veckade pappersfiltret erbjuder långa rengöringsintervaller och minimerar arbetsavbrott. Tack vare den manuella bränslepumpen kan du enkelt pumpa bensin in i förgasaren, vilket eliminerar behovet av att dra i startsnöret för att få fram bensin till förgasaren.

Röjsågen kommer med ett högkvalitativt dubbelaxelband som underlättar arbete under längre perioder tack vare mjuk stoppning. För din säkerhet levereras den också med ett par skyddsglasögon.

Maskinen drivs av en prisbelönt STIHL 4-MIX-motor som arbetar med oljeblandad 2-taktsbensin. Detta system har många fördelar, inklusive upp till 80% lägre utsläpp av skadliga ämnen, behagligt och lägre motorljud samt hög dragkraft och högt vridmoment.

Maskinen är utrustad med ett effektivt antivibrationssystem som absorberar farliga vibrationer från motorn och det roterande skärverktyget. Detta resulterar i nästan vibrationsfria handtag, vilket ger en mycket bekväm och ergonomisk upplevelse.

Maskinen är alltid redo att startas tack vare stoppknappen. Styret förbättrar arbetet och ergonomin, vilket gör det till ett naturligt förstahandsval för arbete på större ytor. Styret kan justeras efter dina behov.

Det ergonomiska tvåhandsstyret kan enkelt justeras efter användaren med hjälp av ett vred, vilket gör det möjligt att arbeta lugnt och metodiskt i stora pendlande rörelser, från sida till sida.

Teknisk data
Standard skärverktyg AutoCut C 26-2,
Slyklinga 250/25, Sågklinga 200/25
Cylindervolym 36,3 cm3
Effekt 1,4 kW/1,9 hk
Ljudtrycks-/ljudeffektnivå** 98/109 dB(A)
Vibrationer vänst./hög.* 3,7/3,4 m/s2
Vikt 5,8 kg

*K-Faktor enl. 2006/42/EG = 2 m/s2
**K-Faktor enl. 2006/42/EG = 2,5 (dB(A))

Levereras med
Autocut C26-2 Trimmertrådsrulle
Slyklinga 250/25mm
Sågklinga 200/25mm
Transportskydd
Klingskydd 200mm
Stänkskydd Ø420mm
Röjsele
Nylonväska

Garantitiden är 24 månader vid uteslutande privat användning av STIHL produkten, respektive 12 månader vid kommersiell och/eller yrkesmässig användning.

Andreas Stihl Norden AB åtar sig att kostnadsfritt företa byte, inklusive demontering och montering av delar som har blivit funktionsodugliga till följd av påvisbart fel i material eller tillverkningsprocess. Garantianspråket måste framställas inom garantitiden till STIHL återförsäljare. Underhålls-­ och skötselåtgärder, som finns angivna i bruksanvisningen, omfattas inte av garantin.

Sök efter närmsta auktoriserade STIHL auktoriserade verkstad - Klicka här

product.downloads

Customers who bought this item also bought

978,00 kr
16,00 kr
223,00 kr
197,00 kr
36,00 kr
233,00 kr
54,00 kr
281,00 kr